Giorgio Armani’yle Hermitage Oteli’nde

Giorgio Armani

Monte Carlo’da Hotel Hermitage’in barını çok severim. Yıllardır aynı otelde dinlenmenin rahatlığıyla barında içkilerimi yuvarlarken eski dostum “Giorgio Armani”yi gördüm.
Vay canım abim diye geldi öptü yanaklarımdan. En son Milano’da defilesine çağırmıştı beni, orada görmüştüm. Kendisi ünlü değilken vitrin düzenleyiciliği yapardı, ta o zamandan beri bilir beni.

Oturduk hoş beş sohbet.

Biraz karı kız muhabbeti, dedikodu.

Kim kime vermiş? Kimler bu alemde ibne? Biraz futbol. Klasik muhabbetlerimizdir zaten, çok eski dostluğumuz olduğundan enseye tokat.

Sonra laf döndü dolaştı nereye yatırım yapmalı, parayı nereye koymalı. Bana çok böyle yatırım soruyor, tabii ben çok geziyorum diye akıl danışıyor.

Ünlüler ada falan alıyor ya bu da niyetlenmiş, Karayiplerden gösterdi iki ada alacak. Ya dedim dur ne yapacaksın adayı, ülke alalım.

Şaşırdı biraz. Koskoca Giorgia Armani ne yapacak küçücük adaları. Al dedim Gürcistan ile Ermenistan’ı köşede dursun. Hem adınla uyumlu, adına yakışır yerler buralar.

Olurdu olmazdı aradık Georgia ve Armenia başkanlarını. Telefonda üç beş pazarlık, al sana Giorgia Armani. Uzun yıllardır süren Türkiye-Ermeni sorunu da bu sayede çözüldü. Yeni oluşan bu ülke tekstil üreticilerimiz için de ayrı fırsatlar sunacak.

Bu görüşmemizde yanında olan dünya güzeli Heidi Klum’u odama yeni ülkenin başbakanlığı için görüşmeye davet ettim. Tabii ki Birleşik Georgia-Armani’nin ilk başbakanı kadın olmalıydı. Görüşmeleri odamda sabaha kadar devam ettirdik. Bu görüşmeler yeni ülkenin arşivlerine girdiği için maalesef henüz yazamıyorum, ama zaman aşımına uğrayınca muhakkak bunları da sizlerle paylaşacağım.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

Abidin Alberto hakkında
Bezgin bir gezgin