Change.org’da Sevgilisiyle Birlikte Tatil Kampanyası Başlatan D.G. Kızın Abileri Tarafından Feci Şekilde Dövüldü

Change.org'da Kampanya

Kasımpaşa’da meydana gelen olay, D.G.’nin bir yıldır çıktığı Hamiyet Takar’la tatile gitmek için Change.org’da kampanya başlatması üzerine ortaya çıktı. Baş başa tatil önerisine Hamiyet Takar’ın “Abimler karşı çıkar” gerekçesiyle itiraz etmesi üzerine, kızın abilerini ikna etmek üzere Change.org’da bir kampanya başlatan D.G., 7.500 imzaya ulaşınca, imzalarla birlikte Hamiyet Takar’ın evine gitti. Yaklaşık kırk beş saniye süren görüşme sonunda iki kırık ve gözde yanma hissiyle acil servise kaldırılan D.G. “Change.org’daki kampanyanın imzalarını da alarak evlerine gittim. Zili çaldıktan sonrasını hatırlamıyorum, Hamiyet merdivenden aşağı düştüğümü söyledi” dedi. Tatilde birbirlerini daha yakından tanıyacaklarını, hem de hoş vakit geçireceklerini düşündüğünü söyleyen D.G. “Zamanla taşlar yerine oturacak, şu an Hamiyet’in ailesi buna hazır değil” diyerek projesinden vazgeçmediğinin de işaretini vermiş oldu.

Kızın Abisi: Kafasıyla Değneğimize Vurmaya başladı

Genç kızın abilerinden Feridun Takar “Geçen gün internette bir arkadaşım, biraz da alaycı bir şekilde imzalamam için ‘Aşk Çadırına Destek Verin’ adlı bir Change.org kampanyası göndermiş. Bir baktım, D.G. arkadaşımız, benim kız kardeşimle bir tatile çıkmak için destek toplamaya çalışıyor. Aile olarak çok hoşumuza gitti bu kampanya, destek amacıyla D.G.’yi hemen telefonla aradım. Bu tatil döneminde kız kardeşimizin müsait olmadığını isterse, Hamdi Abimizin kendisine eşlik edebileceğini anlattım. Kendisi kız kardeşimizle tatil konusunda ısrarcı oldu, imza listesiyle birlikte gelip anlatayım dedi. İşin doğrusu, biz gelebileceğini beklemiyorduk ama yarım saat sonra baktım zili çalmış, kapıda duruyor bu. Kapıyı açmamla birlikte, böyle çılgına dönmüş bir şekilde kafasını elimizdeki değneğe vurmaya başladı. Değnek kırılana kadar da vurmayı sürdürdü. Beş gün sonra Hamiyet sormuş, Hamdi Abiyle birlikte tatil için kendisini hazır hissetmediğini söylemiş” dedi.

Daha Önce de Sıcak Temas Sağladık

Ağabey Takar, D.G. ile Hamiyet’in arkadaşlıklarına bir itirazları olmadığını söyledikten sonra “Daha önce de yılbaşı gecesini kız kardeşimizle birlikte, bir arkadaşlarında geçirme konusu gündeme geldiğinde kendisiyle bir sıcak temas sağlamıştık. Kendisiyle dalgalı seyreden ama hoş bir ilişkimiz var, bir anlamda aileden biri gibi oldu. Biz D.G.’nin taleplerini aile içinde değerlendirip kendisine uygun bir şekilde yanıt veriyoruz, D.G. de şimdilik yapımıza uyum sağlamakta biraz zorlanıyor ama zamanla alışacaktır, kendisi hakkında olumsuz bir düşüncemiz yok” dedi.

Kız Kardeş Hamiyet Takar Umutlu
Kendisine ulaştığımız kız kardeş Hamiyet Takar ise “D.G. çok duygusal bir insan, kendisi Hollanda’da doğup büyümüş, sonradan Türkiye’ye gelmiş, abilerimin tavırlarını anlamakta zorlanıyor. Az önce beni aradı, sizinkilerle konuşmak üzere evinize gideceğim diye tutturdu. Abilerimin kendisini yanlış anlamış olabileceğini düşünüyor. Şimdi abilerime de haber verdim. Meraklanmamamı söylediler, bir terslik olursa haber verecekler, Taksim İlk Yardım’ın Acil Servisinde buluşacağız. Her şey daha iyi olacak” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.