Türkiye’deki Darbeyi TV’den Öğrenen MİT, FETÖ’nün ABD’deki Darbe Planını Açıkladı

Milli İstihbarat Teşkilatı’ndan bir yetkili, FETÖ terör örgütünün ABD ordusunu ele geçirme planlarını kamuoyuna açıklayarak, çok büyük bir oyunu bozduklarını söyledi. Henüz CIA’in bile haberinin olmadığı belirtilen darbe planları bugün MİT tarafından basına açıklandı.

Bademcik Kod Adlı R.G. ABD Genelkurmay Başkanı Olacaktı

Bu sabah bir basın toplantısıyla duyurulan gizli raporda yer alan MİT açıklamalarına göre “Bademcik” kod adlı onbaşı R.G.’nin altı yıl sonra Genelkurmay Başkanı olması sağlanarak ABD devleti ele geçirilecek ve ülkenin adı da USF (United States of Fethullah) olarak değiştirilecekti. MİT’in ele geçirdiği çok katmanlı plana göre 2023 yılında ABD, onu izleyen on sekiz ay içerisinde de bütün dünya ele geçirilecekti.

Hain Plana Göre ABD Başkanı Kandırılacaktı

MİT’in ele geçirdiği hain plana göre, ABD Başkanı ve bütün senato yetkilileri kandırılarak ABD’nin bütçesinden milyarlarca dolar FETÖ’ye akıtılacaktı. Obama’nın nasıl kandırılacağı ile ilgili detaylara yer verilmeyen raporda, Onbaşı R.G.’nin önderliğindeki ABD ordusunun, silahlı bir kalkışma yani askeri bir darbeyle ABD’de yönetime el koyacağı belirtildi. Plana göre FETÖ, hangi koltuğa kimin atanacağını daha önceden kandırmış olduğu başkan ve senato üyelerine yazılı olarak iletecek, ABD’nin bütün yetkilileri de kandırılmış olduklarından istenen atamaları yaparak, devletin bütün kademelerine FETÖ’cüleri getireceklerdi. Sinsi plana göre ABD Başkanıyla birlikte Genelkurmay Başkanı ve tüm diğer komutanların da kandırılarak silahların FETÖ’cülerin eline geçmesi sağlanacaktı. Başkanından Başkan Yardımcısına, Temsilciler Meclisinden Senatosuna, valisinden savcısına kadar tüm devlet yetkililerinin sözde Hocaefendi’ye methiyeler düzüp, yalakalık yapmasının da sağlanacağı belirtilen gizli planda basın organlarının da yalakalık konusunda yarış halinde olmalarına gayret gösterileceği belirtildi.

Dünyayı Ele Geçirdikten Sonraki Hedefleri Mars’tı

Hain FETÖ’nün planlarını açıklayan MİT yetkilisi “Bizim ortaya çıkarttığımız plana göre on dört, on beş kişilik bir çekirdek ekipleri var bunların. Hepsi de çok pis, çok kötü insanlar, suratlarında meymenet yok şerefsizlerin. Biz üç kere üst üste şifrelenmiş, kriptolu mesajlarını ele geçirip çözdük bunların. Hain darbe planına göre iki kişi CNN’i basıp bildiri okurken, üç kişilik bir ekip Pentagon’u ele geçirecek, İmam Hatip kökenli iki kişi de NASA’yı basarak oradaki füzelerle Mars’a gideceklerdi. Kalan sekiz FETÖ’cü ise köprü ve meydanlarda konuşlanarak direnmek isteyen halkı yıldıracaktı. Görüyorsunuz, oya gibi işlenmiş bir plan. Arkadaşlar MİT olarak bunu açıklamaktan üzüntü duyuyoruz, nihayetinde bizim de müttefikimiz olan bir ülke, ancak eğer bu planı biz deşifre etmeseydik, FETÖ’cüler 2023 yılının ılık bir sonbahar sabahında harekete geçip, toplam on bir saat içinde de ABD’nin işini bitireceklerdi” dedi.

Teröre Karşı Bütün Dünyayı Cumhurbaşkanımızın Etrafında Kenetlenmeye Çağırıyorum
Darbe planlarının cumhurbaşkanının iradesi sayesinde ortaya çıktığını açıklayan MİT yetkilisi “Zaten biliyorsunuz Türkiye’deki darbeyi de sayın cumhurbaşkanımızın bizzat bizi arayarak TV’yi açmamızı söylemesi üzerine haber aldık, yoksa TRT’den bile öğreneceğimiz yoktu. Şimdi buradan tüm dünyaya çağrıda bulunuyorum, bakın bir dünya lideri göz göre göre kandırıldı, bari bir başkası kandırılmasın. Yeter artık. Başka ocaklar sönmesin, başka analar ağlamasın. Bu FETÖ’cü alçaklara karşı bütün dünyayı sayın cumhurbaşkanımızın etrafında birleşmeye çağırıyoruz” dedi.