Karı Koca Ortak Facebook Hesabına Genç Sevgili de Eklendi: Ayla-Bekir-Hamit

Yıllardır mutlu bir aile tablosu çizen, hatta iki yıl önce Facebook hesaplarını da birleştirme kararı alan Ayla Bekir Topaç çifti, Ayla Hanımın genç bir sevgili bulması üzerine bu kez karı kocanın ortak kullandığı Facebook hesap adını Ayla Bekir Hamit Topaçboylu olarak değiştirdi.

“Eşim Sosyal Medya Üzerinden Sürekli Rahatsız Edildiğini Söylüyordu”

Kaparoz muhabirine konu hakkında açıklamalarda bulunan Bekir Topaç, yıllardır arkadaşları arasında parmakla gösterilen örnek bir çift olduklarını anlatarak “İki yıl önce eşim sosyal medya hesabından bazı erkeklerin kendisine mesaj attıklarını ve bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi. Ben de kendisine hesaplarımızı birleştirip profil fotoğrafı olarak da bir arada olduğumuz bir fotoğraf koyarsak insanların bu türden mesajlar gönderemeyeceğini söyledim. Bunun üzerine Ayla Topaç ve Bekir Topaç olan hesaplarımızı kapatarak Ayla Bekir Topaç adlı yeni bir hesap açıp ortak kullanmaya başladık. Aslında biliyorsunuz bu durum sitenin kurallarına aykırı ancak örnek bir çift olmamızdan da güç alarak bu yasağa aldırış etmedik” dedi.

“Meğer Önceki Dönemde Tanıştığı Bir Kişiyle Mesajlaşmaya Devam Ediyormuş”

Açıklamalarını sürdüren Bekir Bey “Ortak hesap açınca eşime gelen taciz mesajları da kesilmiş oldu ancak biz hesapları birleştirene kadar eşim kendisine mesaj gönderen Hamit Boylu adında bir gençle bir şekilde sohbet etmeye başlamış. Bana okuldan eski bir arkadaş olarak tanıttı kendisini ancak durum farklıymış. Benim gerçek durumdan geçen yıl haberim oldu, elbette ilk önce biraz tepki gösterdim. ‘Biz örnek gösterilen bir çiftiz, bu hesap mutlu bir aileyi temsil ediyor, bu hesaba başka birisini nasıl alabiliriz’ diye sitem ettim ama dinletemedim. Eşimin yanıtı olumsuz olunca en azından bir yıl daha bekleyelim dedim, ilişkiniz ciddi mi, nereye varacak bunları görelim istedim. Eşim de bu konuda anlayışlı davrandı ve bir yıl beklemeye karar verdik. Bu sürenin sonunda saygı ve sevgi çerçevesinde düzeyli bir ilişkileri olduğuna ben de ikna oldum, artık Hamit’le de arkadaş gibiyiz” dedi.

“Hamit de Aileden Biri Oldu”

Artık Hamit Boylu’nun da aileden birisi olduğunu söyleyen Bekir Topaç “Eşim geçen gün bu ortak hesap konusunu yeniden gündeme getirdi, biz de mevcut hesaplarımızı kapatıp Ayla Bekir Hamit Topaçboylu olarak yeni bir üçlü Facebook hesabı açtık. Ancak şu anda hâlâ sorunlar bitmiş değil. Hamit biraz kıskanç birisi ve ortak bir hesap da olsa eşimin bir Facebook hesabı olmasına iyi gözle bakmıyor. Kendisi ‘ortalık çakal kaynıyor’ şeklinde keskin bir görüşe sahip. Eğer Hamit’in önerisini uygularsak eşimi üçlü hesaptan çıkartıp sadece Bekir Hamit Topaçboylu olarak hesabı devam ettireceğiz ancak Hamit’le benim tek endişemiz, böyle bir durumda Ayla’nın gizli bir hesap açarak oradan başka kişilerle temas etmesi” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.