Serdar Ortaç’ın Pink Floyd Yorumunu Dinleyen Roger Waters’tan Üç Gündür Haber Alınamıyor

Another Brick In The Wall-II parçasının yazarı, Pink Floyd’un bas gitarcı ve vokalisti Roger Waters’tan Serdar Ortaç’ın yorumunu dinlediği 31 Ocak Salı gününden beri haber alınamıyor.

Waters’ın Ailesi Perişan

Acı olay, 31 Ocak’ta bir arkadaşının cep telefonundan Roger Waters’a Serdar Ortaç’ın Another Brick In The Wall-II parçasının yorumunu dinletmesiyle başladı. Yorumu dinleyen Roger Waters kısa süre sonra kendisine yöneltilen sorulara cevap vermemeye başladı. İki saat içinde dış dünya ile tüm bağlarını koparan Waters, yakınlarına yalnız kalmak istediğini söyleyerek evden ayrıldı. Ailesi bunların Waters’tan duyacakları son sözler olduğunu bilmedikleri için Waters’ın gitmesine izin verdi. Salı gününden bugüne kadar eve dönmeyen, telefonlarını açmayan ve arkadaşlarına da uğramayan Roger Waters’ın şu an nerede olduğu, ne yiyip ne içtiği bilinmiyor. Waters’ın ailesiyse dün akşam saatlerinde kendisinin hayatından endişe duyduklarını söyleyerek polise başvurdu.

“Eğer Waters’a Bir Şey Olursa Sorumlusu Serdar Ortaç’tır”

Dünya rock tarihinin yaşayan efsanesini yaşama küstüren Serdar Ortaç’ın ise İzmir’de bir kulübede saklandığı öğrenildi. Arada bir arkadaşlarını arayarak “Roger Waters bulundu mu?” sorusunu yineleyen Ortaç’ın yakın çevresine “Şu an olay çok taze, ortalarda görünmek istemiyorum, ne parçaymış arkadaş, bilsem söylemezdim” diyerek dert yandığı öğrenildi.

İngiliz Polisi Ortaç ile Lennon’ı Öldüren Chapman Arasındaki Benzerliklere Dikkat Çekiyor

Olayı araştıran polis yetkilileri 8 Aralık 1980 tarihinde John Lennon’ı öldüren Mark David Chapman ile Serdar Ortaç arasında ilginç benzerlikler olduğuna dikkat çekti. Ortaç’ın müzikal anlamda bir cinayetin faili olduğunu belirten yetkililer dosya tamamlanınca Türk makamlarından Serdar Ortaç’ın İngiltere’ye teslim edilmesini isteyeceklerini bildirdiler. “Bütün cinayetler silahla işlenmiyor” diyen polis yetkilisi Kaparoz muhabirinin “Serdar Ortaç’ın yorumunu siz dinlediniz mi?” şeklindeki sorusuna ise “Henüz değil” şeklinde yanıt verdi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.