Hükümetin Cuma Günü Yayımlayacağı Kılıçdaroğlu Fotoğrafı Kaparoz’da

Kaparoz, havuz medyasının bu cuma yayımlayacağı şok Kılıçdaroğlu fotoğrafını ele geçirdi. Deri kıyafetli Kabataş saldırganlarının arasında görülen Kılıçdaroğlu’nun Etro marka yılan derisi kispetinde CHP’nin altı okunun da görüldüğünü söyleyen uzmanlar, bu fotoğrafın bir dönemin üstündeki sis perdesini tamamıyla kaldıracağını belirttiler. Böylece ‘Kabataş’ın üstünden kaç cuma geçti görüntüler hâlâ ortada yok’ diyen muhalefete sert bir yanıt verilirken, kasetle getirilen Kılıçdaroğlu’nun da fotoğrafla yolcu edilmesi sağlanacak.

TÜBİTAK: “Kılıçdaroğlu’nun Fotoğrafını Henüz Görmedik Ancak Anlattığınız Gibiyse Kesinlikle Montaj Değildir”

Kaparoz muhabirinin ulaştığı bir TÜBİTAK yetkilisi fotoğrafın kesinlikle montaj olmadığını belirtti. Adını açıklamayan yetkili “Yani Kılıçdaroğlu fotoğrafı eğer anlattığınız gibiyse kesinlikle montaj değildir. Ben size matbu montaj değildir yazısı göndereyim, siz gerisini doldurup gönül rahatlığıyla yayımlayın.” dedi. Muhabirimizin fotoğrafı biz size e-posta ile gönderelim siz gene de bir bakın önerisini gereksiz bulan görsel inceleme uzmanı “Hiç gerek yok efendim, montaj olsa telefonda belli olur, siz bu fotoğrafı hemen yayımlayın, gecikme olmasın” dedi.

İsmet Berkan: “Kılıçdaroğlu’na Ait Görüntüleri İzledim Ancak O Benim İzlediğimi Görmedi”

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İsmet Berkan ise bu fotoğrafı daha önce gördüğünü ancak fotoğrafın sağ tarafında yer alan Kılıçdaroğlu’nun kendisini görmediğini söyledi. “Bu fotoğraftaki kişileri gördüğüme eminim. Emin olduğuma yemin edebilirim. Yemin ettiğime de emin olabilirim. Kılıçdaroğlu ise beni görmedi, çünkü ben uzaktan bakıyordum. Yenim edeyim mi?” dedi.

CHP’de Büyük Şok, HAYIR Cephesi Yerle Bir

Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı, HAYIR cephesinde büyük düş kırıklığı yaratırken, Kılıçdaroğlu’nun da tüm programlarını iptal ederek sabahtan beri evinden dışarı adım atmadığı ve sinirini evdekilerden çıkarttığı öğrenildi. Evde bulunan akrabalarını kırbaçlayıp kollarını büken CHP liderinin istifa etmesinin an meselesi olduğu konuşuluyor. Fotoğrafta görülen diğer saldırganların FETÖ’nün Heavy Metal İmamı Hans Ulrich ve Sado Mazo İmamı Johannes Kurger olduğu öğrenildi. Fotoğrafta yer alan dördüncü kişinin kimliği henüz belirlenemezken polis saldırganın Kılıçdaroğlu’nun PKK’lı veya SGK’lı bir arkadaşı olabileceği yönündeki ihbarı değerlendiriyor.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.