FETÖ Operasyonu: John Lennon FETÖ’nün Rock’n Roll İmamı mıydı?

Antalya Konyaaltı polisinin başlattığı operasyon büyük bir hızla genişlerken, polis de araştırmalarını dış mihraklar üzerinde yoğunlaştırdı. Soruşturma kapsamındaki karmaşık ilişkilerin efsane grup Beatles’ın beyni John Lennon’a kadar uzandığı belirtiliyor.

Marksist Lennonist Sanatçı John Lennon’da FETÖ Bağlantısı

Konyaaltı polisinin yürüttüğü soruşturmada FETÖ’cü teröristlerin giydiği HERO tişörtünün daha önce İngiliz kökenli marksist lennonist bir müzisyen tarafından kullanıldığı yolunda bir ihbar geldi. İhbar üzerine araştırmalarını derinleştiren Antalya polisi, rock müziğin en önemli gruplarından birisi olarak gösterilen Beatles topluluğu ile FETÖ’nün bağlantılarını tespih tanesi gibi tek tek ortaya döktü. Kanıtlar, polisi adım adım John Lennon ismine götürdü.

Beatles’ın 1964 Pensilvanya Konseri İncelendi

Antalya polisi, incelemeleri sonucunda, John Lennon’ın kurucuları arasında yer aldığıBeatles’ın 1964 yılında Pensilvanya eyaletinde bir konser verdiğini belirledi. Aynı yıl içinde Fethullah Gülen’in de Edirne’deki Dar’ül Hadis Camisinde kur’an kursu öğretmeni ve fahri imam olarak göreve başladığının belirtildiği rapordaki tespitler bu kadarla da kalmadı. 1964 yılı, dünyaca ünlü rock müzisyeni John Lennon ile Erzurumlu imam, ortaokul mezunu Fethullah Gülen’in yollarının ilk kez kesiştiği yıl olarak tarihe geçti. Bu tarihten sonra John Lennon, FETÖ’nün Rock’n Roll imamı olarak anılmaya başlandı.

HERO tişörtüyle poz veren John Lennon Şarkılarında 15 Temmuz Darbesinin Şifreleri

Araştırmaları sonucunda Lennon’ın yazdığı Working Class Hero parçasını mercek altına alan polislerin, bundan yıllar önce yazılmış bir parçanın şarkı sözlerinde 15 Temmuz darbesinin ipuçlarını görünce şaşkınlıktan ağızları açık kaldı. Konuyla ilgili olarak Kaparoz’un sorularını yanıtlayan polis yetkilisi “John Lennon’ın Working Class Hero (Emekçiler Hoca Efendiden Razı Olsun) parçasında söz edilen kahramanlar aslında FETÖ’nün darbeci komutanları. Şarkının sonuna doğru şöyle bir bölümü var:

But first you must learn how to smile as you kill,
If you want to be like all the folks on the hill.

Yani burada deniliyor ki, eğer tepedekiler gibi olmak istiyorsan, ilk önce soğukkanlılıkla, hatta gülümseyerek insan öldürmeyi öğrenmen gerek.

Bilmiyorum bundan daha açık bir mesaj olabilir mi? İktidarı ele geçirmek için hiç üzülmeden, takır takır adam öldüreceksin deniliyor. Orduya sızan teröristler de 15 Temmuz gecesi bu emri yerine getiriyorlar. Maalesef bugün bile bu şarkının sözleriyle gençlerimizin beyinleri yıkanmaya devam ediyor” dedi.

“Liverpool’da Başlayan Rock Efsanesi Konyaaltı’da Sona Erdi”

Rock müziğin bir nevi uyuşturucu olduğunu söyleyen polis yetkilisi “Bugün, tüm dünyayı etkilemiş bir sözde sanatçının foyasını ortaya çıkarttık. Evet bu kişi maalesef John Lennon. Sen git Pensilvanya’da konser yap, sonra İşçi Sınıfı Hoca Efendiden Razı Olsun yazısıyla poz ver, 15 Temmuz için şarkı yaz, biz de bu numaraları yiyelim. Artık Türkiye eski Türkiye değil. Rock severler için de çok üzgünüm, Liverpool sokaklarında başlayan efsane maalesef Konyaaltı karakolunda bitmiş gibi görünüyor.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

3 Comments

  1. Bob Dylan`ı da araştırın.! Babaannesi Karslıymış. Fetonun ananesi de karstan erzuruma geçme.. Dilan gülan bağlantısını deşifre ediyorum.. ??

Yorumlar kapatıldı.