Kaparoz İki Yaşında

Kaparoz’un ikinci yaş günü tüm yurtta, dış temsilciliklerimizde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde törenlerle kutlandı. 29 Eylül 2015 tarihinde yayın hayatına başlayan Kaparoz için devlet büyükleri ve parti genel başkanları da kutlama mesajı yayımladı. Gün içerisinde elimize ulaşan mesajlardan bazıları şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kaparoz’a Özel Mesaj

“Emekleri ve alın terleriyle ülkemizin refah düzeyinin yükselmesinde büyük pay sahibi olan Kaparoz’un bundan sonraki çalışmalarında da dış mihrakların desteğini almaya devam edeceğine inanıyorum. Kaparoz’un ikinci yaş gününün, provokasyonlardan uzak, bir şenlik havasında geçmesini; gerçekleştirilecek etkinliklerin barışın, kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Bu anlayışla, işçi ve emekçi kardeşlerimizi kutluyor, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

Kılıçdaroğlu Telefonla Aradı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kaparoz’u arayarak “Kaparoz’un ikinci yaşının kutlanmaması için çaba harcanmasına destek olanları tasvip edenleri kabul etmemizin mümkün olmadığını ifade etmekten üzüntü duyduğumu belirtmek istiyorum.” dedi.

Bahçeli’den SMS’le Kutlama

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kaparoz’un kuruluşunun ikinci yıl dönümü nedeniyle çektiği kısa mesajda “Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 66 kiloda rakiplerinin sırtını yere getirerek bronz madalya kazanan Kaparoz kardeşimizi kutlarım. Uluslararası arenada ay yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür eder şampiyonada mücadele edecek olan diğer sporcularımıza başarılar dilerim.” dedi.

Melih Gökçek’ten Twitter Mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise Twitter’dan yaptığı açıklamada “GEZİYİ DENEDİLER OLMADI. ŞİMDİDE BU ÇIKTI. HERKEZ BİLSİNKİ BİZİM DİNAZORLARIMIZ ONLARIN KAPAROZLARINDAN DAHA GÜÇLÜ. KAPAROZUN İKİNCİ YAŞINI KUTLARDIM AMA ACABA 17-25 ARALIKDA NEREDEYDİLER? KARPUZMU KESİYORLARDI, SÜPRİZMİ YAPIYOLARDI, ONUDA SÖYLESİNLERKİ VATANDAŞLAR BİLSİN. BEN SONRADA KUTLARDIM.”

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.