Ucuz Et Kuyruğundayken Etin Bittiğini Öğrenen A.E. Kasiyeri Yedi

Ucuz et bulmak umuduyla sabah erken saatlerinde kendi mahallesindeki tüm marketleri gezip aradığını bulamayan A.E. (54) son umutla gittiği Çimençeşme Şubesinde kuyrukta beklerken ucuz etin tükendiğini öğrenince kasiyer ve temizlik görevlisini yedi.

“Avını Kıstıran A.E. Temizlikçiyi Depoya Doğru Sürüklemeye Başladı”

Saldırıdan hafif yaralı olarak kurtulan S.M. Kaparoz muhabirine yaptığı açıklamada “Sabah mağazaya gittiğimde kapıda 40, 50 kişilik bir ucuz et kuyruğu vardı. Kapıyı açtıktan on beş dakika sonra ucuz etler tükendi. Ben müşteri yoğunluğunu atlatınca arka reyona geçip, yeni gelen malzemeleri yerleştirmeye başlamıştım. Bu arada A.E.’yi içeri girerken gördüm. Kendisi önce bizim temizlik görevlisi arkadaşa ucuz et sordu. Arkadaş da ucuz etin bittiğini söyledi. O sırada A.E. arka ayakları üzerinde bir hamle yaparak bizim temizlikçi arkadaşın boynuna doğru bir hamle yaptı. Temizlikçi arkadaş ayağını savurarak kendisini uzaklaştırmaya çalıştı ancak boynunu kaptırmıştı. Avına kıstıran A.E.’nin temizlikçi arkadaşı depoya doğru sürüklediğini görünce elime aldığım bir değnekle olaya müdahale ettim. Tam o anda sol bileğimde A.E.’nin dişlerini hissettim. Biz içeride boğuşurken dışarıda da bazı vatandaşların ellerinde ekmekle topladığını fark ettim. Kapıdaki manzara bir çakal sürüsünü andırıyordu. A.E.’nin avından onlar da pay almak istiyordu.” dedi.

“Ucuz Et Peşindeki Komşumuz Hayriye Teyze Hırıltılar Çıkararak Mağazaya Girdi”

Açıklamalarını sürdüren S.M. “O sırada üst kat komşumuz Hayriye Teyzeyi gördüm. Bir gün önce ucuz et kuyruğunda fenalık geçirmişti, biz de kendisine yardımcı olmuştuk. Bu kez ben ondan yardım istedim ama gözü dönmüş gibiydi. Beni tanımadı sanırım. Hayriye Teyze tuhaf sesler çıkararak mağazaya girdi, ucuz et reyonunun önünden hırıldayarak geçti ve temizlik görevlisinin sırtından damlayan kanları yalamaya başladı. Bunu gören A.E. avını paylaşmak istemeyip bir an için Hayriye Teyzeye doğru hamle yapınca, biz de bundan yararlanarak depoya kaçtık. Hemen kapıyı kilitledik. Kapının diğer tarafından uzun süre homurtular geldi, belki yarım saat, kırk beş dakika sonra sesler kesildi. Anladık ki uzaklaştılar. Bugünlük canımızı kurtarmıştık ancak benim sol kolumdan, arkadaşımın da sırtından bir parça olmak üzere toplamda yarım kilo etimiz gitmişti. Hem de kemiksiz.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.