Adnan Hoca Bir İnsanı Maymuna Çevirmeyi Başararak Evrim Teorisini Çürüttü

Adnan Hoca’nın evrim teorisini çürütmek için bir insanı maymuna çevirdiğini açıklaması bilim dünyasını şok etti. Evrim teorisi karşıtları yıllardır “Eğer insan maymundan geldiyse, neden sokaktaki hiçbir maymun insana dönüşmüyor?” şeklinde akıl dolu bir soruyu gündeme getirmiş, evrimciler ise evrimin milyonlarca yıllık bir uyum süreci olduğunu ve sokaktaki canlıların birbirine dönüşmelerinin beklenmemesi gerektiğini söylemişlerdi. Evrime inanan kişiler, gene de bu yönde bir değişim beklerken, bugün evrim karşıtı hareket tam tersi bir dönüşümü başararak, evrim teorisini tarihin karanlık sayfalarına gömdü.

Üniversitelerin Işıkları Söndürüldü, Biyoloji Profesörleri Yeni İş Bakıyor

Bir insanın maymuna dönüşmesi üzerine yıllardır evrim teorisini savunan sözde bilim adamları odalarına kilit vurup gözlerden uzak kalmaya çalışırken, konu hakkında açıklamalarda bulunan Amerikalı Profesör James “Bu açık bir yenilgi. Biz yenildik. Âdnan’ı çok hafife almışız. Ben kırk yedi yıllık Biyoloji Profesörüyüm, bu sabaha kadar üniversitemde Evrim Teorisi ders veriyordum ama artık bitti. Artık pizzacıda çalışabilirsem ne mutlu bana. A2 ehliyetim var, motor kullanmaya kısa süre içinde alışabilirim. Buradan tüm bilim adamlarına sesleniyorum. Âdnan sadece bir kadını değil tüm bilim insanlarını da maymuna çevirdi. Bükemediğimiz bileği gidip öpelim. Bu eli öpmek bizim için başlı başına bir onurdur.” dedi.

“Bir Maymun Gördüğümüzde Ya İnsana Dönerse Diye Endişeleniyorduk”

Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Adnan Hoca’nın müritlerinden Canşebek Görsel “Biz yıllardır evrim teorisine karşı çıkıyorduk ancak gene de içimizde bir kuşku vardı. Bir maymun görsek, korkumuzdan sabah akşam gidip kontrol ediyor, ‘Ya bu maymun, insana dönüşürse’ endişesi taşıyorduk. Sonuçta karşınızda anlı şanlı profesörler var. Yani hiçbirisi de bir Âdnan değil tabii ki ama insan gene de şeytana kapılıp içindeki kuşkulara yenilebiliyor.” dedi.

“Deneklerden Biri Tam Olarak Maymuna Döndü, Diğerleri Ara Form Durumunda”

Açıklamalarını sürdüren Görsel “İşte biz bu kuruntular içindeyken meğer Hocamız sürekli olarak çalışıyormuş. Bu sabah, işte bildiğiniz bu sonuçla karşılaştık. Yaklaşık dört yıldır uğraşıyormuş kendisi. Bugün deneklerinden birisi tam olarak maymuna dönmüş. Diğer denekler ise henüz ara form durumundalar. Bu gelişmeyle birlikte artık evrimcilerin söyleyebileceği bir söz de kalmamış oluyor. Bilim tarihi ile uğraşanlar, bugünü Darwinist dönemin kapanıp Âdnanist dönemin açıldığı gün olarak tarihe geçirecekler. Üniversitelerde artık Darwin değil, Âdnan okutulacak.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.