NASA’da Panik: 6 Günde Tank Yapan Konyalı Bilim Adamlarından 7 Gündür Haber Alınamıyor

Altı gün içerisinde tank yaparak dünyadaki bilim çevrelerini şaşkınlığa uğratan Konyalı Bilim Adamları NASA’nın korkulu rüyası oldu. Tank haberinin dünyada duyulmasından sonra Konya’ya çok sayıda CIA ajanı gönderen Amerikalı yetkililerin bir gün önce aldıkları şifreli bir mesaj, NASA’da büyük paniğe yol açtı. Mesajda Konyalı bilim adamlarının yedi gündür ortalarda görünmediği yazıyordu.

“Yedi Gündür Ne Kahveye Gelmiş Ne Lokantaya Uğramışlar, Konyalı Bilim Adamları Denizaltı mı Uzay Mekiği mi Yapıyorlar Bilemiyoruz”

NASA Başkanı Robert Lightfoot “Şu an Seviye-1 koduyla acil durum ilan etmiş durumdayız. Seviye-1 en zorlu durumlar ve yakın tehlikeler durumunda uygulamaya sokulur. Deyim yerindeyse panik içerisindeyiz. Bildiğiniz gibi birkaç hafta önce Konyalı bilim adamları bir araya gelerek topu topu altı gün içinde dünyanın en gelişmiş tankını yapmışlardı. Bakın bizim ülkemizdeki üreticiler bir tankı en aşağı iki yılda yapıyor. Plakası, muayenesi derken bir yıl da öyle geçiyor. Yani neresinden baksanız üç yılı bulur. Biz daha bu tankı araştırırken bugün gelen yeni bir mesajla daha beter şok olduk. Konyalı bilim adamları yedi gündür ortalarda yokmuş. Her zaman takıldıkları kıraathanede ve etli ekmek yedikleri lokantada adamlarımız var. Yedi gündür ne kahveye gelmiş ne lokantaya uğramışlar. Her geçen gün korkumuz artıyor, artık denizaltı mı yapıyorlar uzay mekiği mi bilemiyoruz.” dedi.

“Konyalı Bilim Adamlarıyla Yozgatlı Sanatçıların Bir Araya Gelmesinden Korkuluyor”

Kaparoz’un ulaştığı Konyalı bir bilim adamı “Şu an dünyanın gözü üzerimizde, bunun farkındayız. Yeni projemizden korktuklarını da biliyoruz. Tek söyleyebileceğim korkmakta haklı oldukları. Tank yaparken edindiğimiz deneyimlerle bu hafta çok daha sansasyonel bir ürün ortaya koyacağız. Ancak asıl korktukları bu yeni projemiz değil. Şu an Kırşehir ve Aksaray hattında çok sayıda CIA ajanının bulunduğunu biliyoruz. Amaçları Konyalı Bilim Adamları ile Yozgatlı Sanatçıların bir araya gelmesini engellemek. Onlar da biliyor ki, böylesi bir buluşma ABD’nin ve tüm batı medeniyetlerinin sonu olur.” dedi.

NASA’nın Başmühendisi Dr.Richards: “Konyalı Bilim Adamlarından Başkasına Bastırmam”

NASA’nın Başmühendisi Dr.Richards ise “Arkadaşlar tarihin yeniden yazıldığı bir dönemdeyiz. Yenildik ama bu beni üzmüyor. Kabul edelim, dünyanın teknoloji merkezi artık Konya. Konyalı bilim adamları bizim sırtımızı yere getirdi ama ben gene de onlarla aynı çağda yaşadığım için kendimi şanslı sayıyorum. On gündür Konyalı bilim adamlarını araştırıyoruz ve bugün kesin olarak şunu söyleyebilirim ki: “Ben NASA Başmühendisi olarak artık Gonyalı’dan başkasına bastırmam.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.