“Cumhurbaşkanımıza Ulaşamıyoruz” Diyen Bilal Erdoğan’a Beştepe’den Sitem: “Daha Bu Pazar Kahvaltıdaydınız”

Kendisine ulaşılamadığını söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştiren Bilal Erdoğan’a yanıt, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsünden geldi: “Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Bey daha bu pazar Sayın Cumhurbaşkanımız ile kahvaltıdaydı. Dolayısıyla kendisinin ‘Cumhurbaşkanımıza ulaşamıyoruz’ sözüne bir anlam veremedik” dedi.

“Sucuğa Ekmek Bandırırken Çekilmiş Fotoğrafları Var”

Açıklamalarını sürdüren Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü “Daha bu pazar günü Bilal Bey, ailesiyle birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın özel konutunda kahvaltıdaydı. Bunun çok sayıda tanığı da var. Cumhurbaşkanımız bizden özellikle rica etti, o gün çekilmiş fotoğraflara baktık. Kendisinin Sayın Cumhurbaşkanımızın tabağındaki sucuğa ekmek bandırırken fotoğrafları var. Hatta kendisi de bu olay sırasında esprili bir şekilde Bilal Bey’i uyarıp ‘Yahu daha kendi tabağındakileri bitirmemişsin benim tabağımdan sucuk alıyorsun. Emine Hanım bir ilgilensene şununla, eğer sucuk kaldıysa gitsin mutfaktan alsın, kalmadıysa da patates kızartması falan yesin.’ dedi. Yani nasıl ulaşamamakmış bu, inanın biz anlayamadık. Kendisini son kez gerçekleri açıklamaya davet ediyoruz. Eğer kendisi açıklamazsa, biz elimizdeki fotoğrafları yayımlamaktan çekinmeyiz.” dedi.

“Çocuk Hastalanır Gelirler, Çocuk İyileşir Gene Gelirler; Kışları Hava Soğuk Der Yatıya Kalırlar, Yazları Sıcak Der Gene Yatıya Kalırlar”

Bilal Erdoğan’ın basına yaptığı açıklamayı kabul etmelerinin mümkün olmadığını söyleyen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü “Bakın başkalarını geçtim, bu işin bir numaralı tanığı benim. Yani şu salondan yirmi dört saat çıkmadıkları günleri bilirim. Çocuk hastalanır gelirler, çocuk iyileşir gene gelirler; kışları hava soğuk der yatıya kalırlar, yazları sıcak der, gene kalırlar. Radyoda bir haber duyar zırt damlarlar, filanca kişi televizyonda bir söz söyler, daha program bitmeden güvenlik amiri, telefonla bizi arar ‘Bilal Bey’ler geldi’ diye. Hatta Sayın Cumhurbaşkanımız geçenlerde bir gazeteciyi azarladı ‘Ne anlayışsız adamsın sen, yahu gözünü seveyim şu konulara girme, sen TÜRGEV dedikten on dakika sonra Bilal gelip, sabaha kadar gitmiyor. Bunlara yatak açmaktan Emine Hanım’ın beli yamuldu.’ diye. Açık söyleyeyim ben Sayın Cumhurbaşkanımızı çok sabırlı buluyorum. Başka bir Cumhurbaşkanı olsa inanın Bilal Bey’e bu kadar sabretmezdi.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.