Kandırmayın Oğlum Cumhurbaşkanını!

Kandırıldık

Biraz sinirliyim, kullanacağım ifadeler için bağışlayın.

Cumhurbaşkanımızın iyi niyetli, saf bir yanı var. Suriye konusunda Esed’le, yönetim konusunda Fethullah Gülen cemaatiyle, barış konusunda da PKK ile sorunlar çıkıp ortalık birbirine girince hepsini dürüstçe açıkladı: Kandırıldık. Sadece bunlar olsa gene iyi, AB yöneticileri, BM yetkilileri, İsrail, ABD, meğer herkes bu karanlık oyunun içindeymiş. Yani bu kadar dürüstçe, kandırıldığını söyleyen bir insana tek söz bile söylemeye benim dilim varmıyor. Benim sitemim karşıdakilere. Lafı dolandırmadan içimden geldiği gibi seslenmek istiyorum bu vicdansızlara.

Çok açık söylüyorum buradan!

Lütfen kandırmayın bizim cumhurbaşkanını. Bakın ülke ekonomisi 1980’lerde 14. 1990’larda 16. sıradayken bugün 21. sıraya düşmüş, işsizlik fırlamış gitmiş. Millet aç, insanlar doğuda onar onar ölüyor sizin yüzünüzden.

İş mi bu sizin yaptığınız. Gidin, başkasını kandırın oğlum.

Bir, iki kere olsa gene iyi, siz cemaatçiler yıllar boyunca kandırmışsınız mesela. Böyle şaka mı olur, ülke batıyor siz adam işleteceksiniz diye. Cumhurbaşkanının iyi niyetini kullanıp askeriyeyi komple dağıtmışlar. Hadi ufak bir şaka yapsanız sorun değil, güler geçeriz, cumhurbaşkanını kandırıp niye orduyu dağıtıyosunuz? Arkadaş burası bilgisayar oyunundaki sanal devlet mi, koca ülkenin Cumhurbaşkanı kandırılıp, Genelkurmay Başkanı hapse konur mu? Kandıracaksanız bir yere saklanın başka yerden çıkın, habersizce evine gidin, ne bileyim telefonda arkadaşı gibi işletin, ne halt ederseniz edin sonra da kandırdık deyip bırakın. Savcıları, yargıçları, polisi ayarlayıp paralel bir devlet daha kurmak nedir?

Cumhurbaşkanı kandırılıp, ülkedeki herkesin telefonu dinlenir mi? Manyak mısınız siz, kafayı mı yediniz? Böyle espri mi olur? İlla kandıracaksanız gazeteye verin küçük bir ilan, kandırın geçin. Biz de gülelim, cumhurbaşkanı da gülsün. Komple gazeteyi satın alıp yalan haberlerle insanlar içeri atılır mı, hapishanelerde öldü kaç kişi sizin yüzünüzden. Böyle eşek şakası mı olur?

Hem, niye kandırıyorsunuz ki, O sizi kandırıyor mu? Ayıp değil mi lan bir insanın iyi niyetini böyle kötüye kullanmak?

Hadi yabancı devletler neyse, PKK’nın yaptığına ne demeli? Siz de bu toprakların ekmeğini yemiyor musunuz, niye kandırıyosunuz bizim cumhurbaşkanını? Kandırıp kandırıp, silah yığmışsınız her yere, şimdi de patlatıyormuşsunuz bombaları. Hiç böyle iş olur mu, gencecik çocuklar ölüyor. Anaları babaları var bu çocukların.

Kandırmayın bizim cumhurbaşkanını. Deli misiniz, manyak mısınız nesiniz, gidin başka eğlence bulun kendinize.

Bakın bu size son uyarım.

Bir daha cumhurbaşkanını kandıran, karşısında beni bulur. Yeter! sizin yüzünüzden ne huzurumuz kaldı, ne can güvenliğimiz.

Böyle şaka mı olur arkadaş?

Kandırıldık

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

Burak Kaya hakkında
Müzisyen, yazar.

2 Comments

  1. Kemal Kılıçdaroğlu – CHP: “(Ekonomik büyüklük açısından) …zaten eskiden beri ilk 20’deydik ama 84’te ilk 20’nin 13’üncü, 14’üncü sıralarındaydık, şimdi 17’nci sırasındayız.”

  2. Bu arkadaşımız kotarellinin ankarada büro açıp Türkiye ekonomisini yönettiğini unutmuş galiba….

Yorumlar kapatıldı.