İlk Cinsel Deneyimini 38 Yaşında Yaşayan Keziban Karadeniz: ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’

Kimler Geldi Kimler Geçti

Sosyal medya hesabından bugüne kadar kedi ve köpek resmi dışında paylaşımda bulunmayan Keziban Karadeniz, yaşadığı ilk cinsel deneyimin ardından “Kimler Geldi Kimler Geçti” parçasını paylaşarak takipçilerini şaşırttı.

Paylaşımının altında yer alan yorumlarda arkadaşları tarafından defalarca tebrik edilirken Karadeniz’in babası Hayri Bey’in ise sadece “Hayırlı olsun” demekle yetindiği gözlerden kaçmadı.

Bugüne kadar iki kere nişanlanan ancak bir türlü devamı gelmeyen birlikteliklerinde herhangi bir cinsellik yaşamadığı öğrenilen Keziban Karadeniz, Facebook üzerinden gerçekleştirdiğimiz söyleşiye;

Bugüne kadar hep noktayı aradım ama
Virgüllere çıktı yolum
Islak bir öpücüktü
Boynumda usulca çürüttüğüm.
” şeklindeki son şiiri ile başladı.

“Bir kadın olarak yatakta leoparım ama mutfakta da kuzu olabilirdim. İnsanlarsa hep keçi, hep.” diyerek devam ettiği söyleşinin ikinci dakikasında muhabirimizin sıkılarak Skype ekranını kapatmasıyla söyleşi son buldu.

Üç dakikada sonlanan görüşmeden kısa bir süre sonra Keziban Karadeniz’in Twitter’da “Peşimde bir deli rüzgâr, kimi gün parmağımda eser, kimi gün kasıklarımda” yazması yeni bir gündem yarattı. Karadeniz’in son paylaşımı yakın arkadaşları tarafından ilişkinin devamına ilişkin bir ipucu olarak değerlendirilirken, akşam saatlerinde Kezban Karadeniz’in erkek arkadaşının sosyal medyada kendisini takip etmeyi bıraktığı dedikodusu gündeme bomba gibi düştü. Haberi girdiğimiz sıradaysa Karadeniz’in profil resminde “The End” yazıslı bir fotoğrafı ve yanında da aşağıdaki mesajı yer alıyordu:

Küçükken The End, yazardı ya filmlerin sonunda, bu akşam aynı yazı eşliğinde bir güneş batıyor, tenimin çıplak ovasında.

Kimler geldi kimler geçti

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.