İçki İçen Grubun Ülkeyi Kurtaramamasından Şüphelenen Polis Sahte Rakı Şebekesini Ortaya Çıkarttı

Sahte Rakı

Beyoğlu Emniyet Müdürlüğünde görevli iki polisin dikkati, sahte rakı şebekesinin kıskıvrak yakalanmasını sağladı. Film senaryosunu aratmayacak olay, dün akşam saatlerinde Beyoğlu Emniyet Müdürlüğünde görevli iki polisin iş çıkışında demlenmek istemeleriyle meydana geldi. Amirlere yakalanmamak için Beyoğlu’nun arka sokaklarında izbe bir meyhaneye oturan sivil polisler bira ve patates söyledi. Mekan sahibinin “Burada öyle bira patatesle bir akşam oturamazsınız” demesi üzerine bir de sosis tava söyleyen polisler bir yandan biralarını yudumlarken, bir yandan da arka masadan gelen konuşmalara tanık oldular.

Kaparoz muhabirinin ulaştığı polis memuru Semih Dentek “Arka masada beş altı kişilik bir grup vardı. Sakallı, gözlüklü, solcu insanlara benziyorlardı. Hatta bir ara dönüp ateş isteyince kısa bir sohbetimiz de oldu. Yüzleri bize tanıdık geldi, muhtemelen eylemde falan tartaklamış olabiliriz.” dedi. Arka masadan gelen sosyalist içerikli tartışmaya yer yer kulak verdiklerini söyleyen polis memuru “Saat ilerledikçe normal olmayan bir durum fark ettik. Böyle bir grubun iki saat içinde devrimi gerçekleştirip ülkeyi kurtarması gerekirken, bunlar ‘silahlı eylem mi, demokratik yöntem mi’ noktasında takılıp kaldılar” dedi.

Saat on iki gibi göz ucuyla arka masaya baktığında, iki büyük rakının bitmiş olduğu halde ülkeyi kurtarmak bir yana, henüz liderlik konusunda bile bir aşama kaydedilemediğini belirten memur Dentek “İyiden iyiye içimize kurt düştü. Dışarıdan sigara alacağım bahanesiyle mekandan ayrılıp, Emniyet Müdürümüze ulaşarak durumu anlattım. Kendisi ‘yarım saat idare edin geliyoruz’ dedi ancak mekan sahibinin yemek yemeden bizi orada tutmak istemediğini söyledim. Emniyet Müdürümüz, bu ayki bütçenin dolduğunu, sosis tava yerine yarım porsiyon patates söyleyerek idare etmemizi rica etti. Ben de içeri girip müdürümüzün talimatı uyarınca siparişi verdim. Arka masadakiler, saat ilerledikçe çekişmeler içinde birbirini suçluyor, ülkeyi kurtaracak bir hamle şöyle dursun, devrim sözünü bile ağızlarına almıyorlardı. Patates tabağının bitmesiyle birlikte operasyon ekibi de içeri girdi. Biz arka masaya durumu açıklarken, arkadaşlar mekan sahibinin odasına yöneldi. Maalesef tahmin ettiğimiz gibi, mekan sahibi gece boyunca tüm müşterilere sahte rakı vermiş. Arkadaşlar hemen gözaltı uygulaması yaptılar. Sosis tavadan dolayı biraz kızgın olduğum için, ben de yumruğumla iki tane gözüstü uygulaması yaptım.” dedi.

Operasyon sonrasında arka masadakilerle konuşup “bir terslik olduğunu kendilerinin de anladığını ancak sahte rakı konusunun hiç akıllarına gelmediğini” belirttiklerini söyleyen polis memuru “Her şey vatan için” diyerek telefonumuzu kapattı.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.