Sevgilisi Olmayanlar için 3 Farklı 14 Şubat Aktivitesi

Sevgilisi Olmayanlar İçin 14 Şubat Aktiviteleri

14 Şubat Sevgililer Gününün yaklaşmasıyla birlikte sevgilisi olmayan kişilere dert olan “Acaba 14 Şubatta ne yapsam?” sorununa Kaparoz uzmanları derman oluyor. Öncelikle şunu aklınızdan çıkarmayın ki yalnız değilsiniz. Aslında yalnızsınız da bu durumda olan tek kişi değilsiniz anlamında. İlk olarak üstünüzdeki hüzünlü havayı atın, kara kara düşünmeyi bırakın ve elinizdeki seçenekleri masaya yatırın. Masaya yatırabileceğiniz tek şeyin seçenekler olmasına aldırış etmeyin. Bu işin gelecek yılı, olmadı bir sonraki yılı var. Önceki yılın 13 Şubat tarihli notunu bularak okuyun: “Önümüzdeki yıl her şey farklı olabilir”.

Önce yapılmaması gerekenlerden başlayalım: Böyle günlerde tek başınıza sinemaya gitmek gibi etkinlikleri aklınızdan çıkartın. Yan koltuğunuzda, 14 Şubattan bir hafta önce bulduğu sevgilisinin kucağına yatmaktan, kulak memesini öpmeye kadar varan çirkinlikleri izlemek istemiyorsanız, sinema fikrinden hemen vazgeçin. Böyle dönemlerdeki partilerde de, bir sevgili yaptım diye ‘buldumcuk’ olmuş tiplerden geçilmez. Tiyatro belki daha az riskli ama biz sizlere çok daha güvenli seçenekler sunacağımız için düşünmenize gerek yok.

Etkinliklere geçmeden önce yapılması gerekenleri hatırlayalım:

  • 13 Şubat itibarıyla sosyal medya hesaplarınızdan çıkın ve 48 saat boyunca tekrar girmeyin.
  • Televizyon veya internetteki video kanallarını izlemeye ara verin.
  • AVM gibi kalabalık ortamlardan uzak durun. (Her an istemediğiniz bir etkinlik başlayabilir)

Şimdi etkinliklerimize geçebiliriz:

1-) 90+5 Dakikalık Halı Saha Maçı

Halı saha maçının en iyi tarafı sevgilisi olanların bile yalnız gelmek durumunda olmasıdır. 14 Şubat’tan yaklaşık bir hafta öncesinde, yalnız olduğunu bildiğiniz arkadaşlarınıza, sanki günün farkında değilmiş gibilerden, “Beyler Salı günü bir halı saha maçı yapalım, ne dersiniz?” türünden bir mesaj atın. Muhtemelen arkadaşlarınız da durumu fark edecek ve bozuntuya vermeyeceklerdir. Halı sahaya gitmesi, oynaması, duşu falan derken zaten yarım günü yersiniz, çıkışta da birer bira ile 14 Şubat’ı kolayca atlatırsınız.

2-) Kız Kıza Kek Partisi

Buradaki ‘kız kıza’ terimi çok önemli. Dışarıdan bunu duyanlar, sanki normalde kızlı erkekli takılıyormuşsunuz da, sadece o gün için özel olarak ‘kız kıza” bir organizasyon gerçekleştireceksiniz sanırlar. Sakın ‘Partide çok eğlendik’, ‘Böylesi daha güzel’ türünden mesajlar atıp, arkadaşlarınıza fotoğraf göndermeyin. İnsanlar salak değil. Hem yalnız, hem kompleksli durumuna düşmeden, gününüzü olabildiğince sessiz ve derinden geçirin.

3-) Soğucak Yaylasında Doğa Yürüyüşü

Buradaki en önemli tercih yürüyüşün yapılacağı yerle ilgilidir. Organizasyonu yapan kişiden, hem konaklanacak hem de gezilecek bölgede telefonun çekip çekmediğine ilişkin kesin bilgi isteyin. Doğaya kaçış yönteminin en güzel tarafı, sizi cep telefonuyla taciz edecek arkadaş ve akraba baskısından uzak tutmasıdır. Bütün gün çayır çimen gezer, akşam da mis gibi uykunuzu alırsınız. Gözünüzü açtığınızda, takvimler 15 Şubat’ı gösterir.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.