FETÖ Sonrası “Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda” Şarkısı Yasaklandı

Hükümet, dün Resmi Gazete’de yayımlanan yeni kararname ile Olağanüstü Hal (OHAL) süresince ‘Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda’ şarkısının gazino, çay bahçesi ve açık alanlarda çalınmasını yasakladı.

Kimle Yürüdüysek Yürüdük

Hükümet adına açıklamalarda bulunan Bakanlar Kurulu Sözcüsü “Yani, Beraber Yürüdük Bu Yollarda şarkısı da saçma sapan bir şarkı, ben eskiden beri sevmiyordum zaten ama nereye gitsek Sayın Cumhurbaşkanımızdan da bu şarkıyı istiyorlardı. Yani koskoca devlet adamının işi gücü yok, senin istediğin şarkıyı mı ezberleyecek. Çok meraklıysan git o dandik şarkılarını kendi evinde dinle. Ayrıca böyle bir şeyler ima eder gibisinden tavırlar, bir takım ukalaca bakışlar. Beraber yürüsek ne olacak ki zaten, geçmişte kimle yürüdüysek yürüdük, sen bugüne baksana” dedi.

Cumhurbaşkanı Yeni Bir Repertuvar Üzerinde Çalışıyor

Bakanlar Kurulu adına açıklamalarda bulunan sözcü “Sayın cumhurbaşkanımız şu anda yeni bir repertuvar üzerinde çalışıyor, zaten adı lazım değil diğer parça çok bayatlamıştı. Şu an sayın cumhurbaşkanının üzerinde çalıştığı parçalar arasında “Kimler Geldi Kimler Geçti” biraz daha ön plana çıkıyor. Geçen gün Ak Saray’da bizlere yönelik olarak ufak bir program sundu sayın cumhurbaşkanımız. Partimizin milletvekilleri ve bakanlarımızın dinlediği üç şarkı da dinleyenlerden büyük beğeni aldı. Alkışlamaktan dolayı eli su toplayan arkadaşlarımız oldu ki bu arkadaşların müzikle falan da ilgisi yok, hatta biri bildiğiniz sağır. Parçaları dinleyen vatandaşlarımızdan aldığımız tepkiler de son derece olumlu.” dedi. Kaparoz muhabirinin sorusu üzerine cumhurbaşkanının üzerinde çalıştığı diğer iki şarkının ise İsmail Y.K.’dan “Allah Belanı Versin” ile Müslüm Gürses’ten “Aldatılanlar” olduğu öğrenildi.

Lansman İçin Her Şey Hazır

Lansman çalışmalarının son hızla devam ettiğini belirten hükümet sözcüsü “Yeni gelecek parçalarla ‘Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda’ şarkısını unutturacağız. Artık yaz dönemini kaçırdık, hedefimiz 2016 sonbaharına damgamızı vurmak. Yaz dönemini kaçırdığımız için üzülmüyoruz, zaten bu yıl için yaz döneminde piyasaya çıkmanın çok uygun olmadığını belirtti arkadaşlarımız. Turist mi gelmemiş, oteller mi boşmuş ne, öyle bir şeyler konuşuluyordu ancak tam olarak da hatırlamıyorum. Özellikle Akdeniz bölgesinde durgunluk varmış galiba oysa ben durgun denizi severim” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.