Türkiye Hedef Büyüttü: Uzaya Nifak Füzesi Gönderiyoruz

Kendi ülkesinden sonra Avrupa’nın huzurunu da bozmayı başaran Türkiye, hedef büyüterek gözünü uzaydaki uyum ve huzura dikti.

“Sonsuz Uyum Uzayda Değil, Kuran’da Vardır”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Teknoloji Dairesi Genel Müdürü Feride Kanter “Yıllardır duyarız, yok efendim sonsuz evrenmiş de uzaydaki uyummuş, bir dolu saçmalık. Hepimiz biliyoruz ki sonsuzluk kavramının Allah dışında kullanılması abesle iştigaldir. Uyum da huzur da uzayda değil Kuran’dadır. Bu zamana kadar uzayla ilgili olarak sarf edilmiş bütün bu sözlerin yalan olduğunu tüm dünyaya göstereceğiz. ‘Uzay beşten büyüktür’ diyoruz. Zaten Nifak-1 de yörüngeye girer girmez bu minvalde yayın yapmaya başlayacak. Nifak tohumları kısa sürede uzayda dolaşarak ortalığı karıştıracak. O zaman göreceğiz bakalım uzay söylendiği kadar uyumlu, huzurlu bir yer miymiş?” dedi.

“Nifak-1 Füzesi İle Uzaya İlk Nifak Tohumlarını Atacağız”

Nifak-1 Füzesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Feride Kanter “Füzenin 250 desibel ses çıkartma kapasitesi olduğunu belirterek gün içinde sürekli olarak ‘Mars’taki su da neymiş, beş para bile etmez’, ‘Kuran’da yoksan, uzayda da yoksun’, ‘Siz kimsiniz ya?’ gibi cümlelerle ortalığı kızıştıracağını söyledi.” Kaparoz muhabirinin “Uzayda sesi nasıl ileteceksiniz?” sorusuna “Teknik detayları vermem mümkün değil ancak şu an TÜBİTAK binasında bu proje üzerinde altı imam, dokuz polis ve üç tane de gayrimenkul satış yetkilisi olmak üzere toplam on dört kişilik bir ekibimiz çalışıyor. Eğer hoparlörlerimiz eksik kalırsa bizim camilerimiz var. Şunu da not edin, bizim camilerimiz yabancıların kiliselerine benzemez.” dedi.

Nifak-1, Yörüngedeki Diğer Uydulara Yakın Geçip, Sıkıştırarak Görüş Açılarını Kapatacak

Vatandaşlardan bu konuda büyük destek gördüklerini söyleyen Kanter “Uzay affedersiniz gâvur uydularıyla dolmuş vaziyette. Birisinin bu oyunu bozması gerekiyordu. Bu görev Allah’ın izniyle bizlere nasip oldu. Bizim uzaydaki ilk hedefimiz yörüngedeki uydular arasında ufak tefek sataşmalar, itişmeler, çekişmeler başlamasını sağlamak. Bu amaca ulaşmak için diğer uydulara yakın geçerek, biraz sıkıştırarak, görüş açısını engelleyerek, geçtiğimiz bir uydunun önünde aniden fren yaparak yörünge ortamına biraz hareket getireceğiz. Elbette bunu tek bir nifak füzesiyle yapmak güç ancak bu ilk adımdır. Bugün Nifak-1’le başlıyoruz, göreceksiniz ki bu çalışmalarımızın sonunda, belki de yakın bir zaman içinde aya gidip orada da bir kamplaşma ortamı yaratabileceğiz.” dedi. Nifak-1’in daha çok ülkeler arası bir çatışma zeminine göre programlandığını belirten Feride Kanter “İleride mezhep, cinsiyet, ırk ayrımını kaşıyacak farklı füzeler geliştirilerek orta vadede uzayı biraz kızıştıracağız, bu teknolojiye sahibiz.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.