Aktroller Boykotta: “Maaşlar Ödenene Kadar Kimseye Küfretmeyeceğiz”

Aktroller

Şubat ayından beri maaş alamadıklarını söyleyerek uyarı niteliğinde bir eylem başlatan Aktroller yaklaşık on iki saattir küfretmiyor. Sabah saatlerinden itibaren sosyal medyada herhangi bir küfür yemeden düşüncelerini açıklayan vatandaşların şaşkınlığı sürerken, 48 saat boyunca sosyal medyada küfretmeme kararı alan aktroller adına konuşan Hadi Kusnuk “Maaşlarımız ödenmezse, herkes kendi küfrünü kendi etmek zorunda kalacak” şeklinde kendi yöneticilerine tehdit niteliğinde açıklamalarda bulundu.

“Trol Yapılanması Belden Aşağı, Tarihi Çarpıtma ve Yalan Yayma Bölümleri olarak Üçe Ayrılıyor”

Kaparoz’un sorularını yanıtlayan Kusnuk “Bizler bir ordu gibiyiz. Çekirgeler nasıl tarlaya yaklaşıyorsa, biz de Twitter’daki bir başlığa aynen öyle yaklaşıyoruz. Biz geldik mi zaten işin rengi değişir. Ben trol hesapların Belden Aşağı Bölümünde görevliyim. Bizden başka iki bölüm daha var: Tarihi Çarpıtma ile Yalanları Yayma Bölümü. Diyelim herhangi bir konuda bir tartışma varsa, aslında biz bu tartışılan konuyla ilgilenmeyiz. Karşı görüşteki kişi erkekse onun karısına, kızına dil uzatırız, eğer kadınsa geçmişteki sevgililerinden girer, eski kaşardan çıkarız. Küfür konusunda serbestiz. Yani ana avrat küfretsek bile kimse, ‘Öyle demeyin, böyle deyin’ diye bize bir şey söylemez. Bize sadece hedef gösterilir” dedi.

“İz Bırakan Çamur Atma ve Senin Anan Güzel mi? Derslerinden En Yüksek Puanı Aldım”

Şubat ayına kadar maaş ödemelerinde bir sorun olmadığını belirten Kusnuk “Bakın bizler ağır işçiyiz, ben günde ortalama yedi yüz hakaret mesajı yazıyor, bin iki yüz elli kere küfrediyorum. Geçen eve geldim yanlışlıkla ‘Anne şu yemeği hemen getirmezsen, senin ne mal olduğunu dünya aleme duyururum’ demişim. ‘Oğlum o nasıl söz öyle’ dedi. Sürekli ana avrat düz gitmekten, onu bunu tehdit etmekten normal hayatımız kalmadı bizim. Bakın bu ekranlarda görünen milletvekilleri, bakanlar televizyonda hiç küfretmiyorlar ama söylemek istedikleri ne varsa bize gönderiyorlar, biz onların yerine bunları söylüyoruz. Tabii bu insanları görenler ‘Aman ne efendi insanlar’ diyor, bizi görenlerse ‘Geldi gene tipini s…tiğimin’ diyor. Üç kuruş para alıyoruz. Yol yok, yemek yok. Ben trol eğitimi de aldım. ‘İz Bırakan Çamur Atma’, ‘Mükemmel İftira’ ve ‘Senin Anan Güzel mi?’ derslerinden dönem birincisi olarak, okuldan tam puanla mezun oldum.” dedi.

“Ben Bir Profesyonelim, Aç Kalırsam Herkesin Anasına Saydırabilirim”

Bilgisayar başında ona buna küfretmekten imanlarının gevrediğini söyleyen Kusnuk “Ben de kendimi düşünmek durumundayım. Elektrik faturasını ödeyecek durumum yok, iki aydır maaş alamıyoruz. Eğer böyle giderse ben de transfer tekliflerini düşünmek durumunda kalırım. Yani kim parayı verirse ben onun adına çalışıp gerekirse yediğim kaba sıçarım. Kimse kusura bakmasın, biz zaten bunun eğitimini aldık. Bize parayla küfretmeyi öğrettiler, başka bir iş öğretmediler ki. Ben bir profesyonelim aç kalırsam kendi anam dahil herkesin anasına saydırabilirim” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.