Alaçatı’da Dayak Yiyen Fatih Terim Faturayı Hakemlere Kesti

Alaçatı’daki dayak olayı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Fatih Terim, ekibinin ve kendisinin elinden geleni yaptığını ancak hakemin yanlı tutumu nedeniyle dayağa engel olamadıklarını söyledi.

“Hakem Hakkında Konuşmayı Sevmem Ama Hatalar Hep Bizi Buluyor”

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Fatih Terim “Arkadaşlar beni bilirsiniz, ben maç sonrası konuşmalarıma hakem hakkında konuşmayı sevmediğimi söyleyerek başlarım ancak yarım saat boyunca da hakem dışında bir şey konuşmam. Maalesef ben böyleyim. Öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, yapılması gereken ne varsa yaptılar ancak hakemlerin art niyetli kararları oyun düzenimizi bozdu. Biz mekâna 4+1 düzeniyle girdik. Önde ben vardım. Taktik gereği ilk hamleyi ben yapacaktım, daha sonra arka dörtlüden gelen destekle sonuca gidecektik ama karşı takım sert savunma yapınca planımız bozuldu. Hakemin de sertliğe göz yumması sonucunda istenmeyen gelişmeler oldu. Artık kasıtlı mı değil mi bilmiyorum ancak hakem hataları hep bizi buluyor. Rakip takımı da kutluyorum, neticede burnumuzu elimize verdiler.” dedi.

Terim’den Gözündeki Morluk Hakkında Açıklama: “Everything Is Something Happened”

Gözündeki morluğu soran gazeteciye “Everything is something happened” yanıtını veren ünlü teknik direktör “Ben hakemin ısrarla bizim aleyhimize kararlar verdiğini görünce biraz geri çekilmek istedim ama karşı takım hakemin desteğiyle savunmayı daha da sertleştirdi. O anda yeşil sahalara yakışmayan, hiç beklemediğimiz, sert bir müdahale oldu. Kısaca ‘everything is something happened’ diyebilirim. O zaman biz bayağı bildiğin koşmaya başladık. Geri çekilirken arkamızdan gelen rüzgârın avantajını da kullandık, hatta bir ara ben arka dörtlüyü de geçtim. Ben farkına varmadım, çekilirken eve kadar gelmişiz. Eve gelince de artık geri dönmeye üşendik.” dedi.

“Siz Dayak Diyebilirsiniz, Ben Asimetrik Fiziksel Müdahale Diyorum”

Israrlı sorular karşısında bunalan Terim ‘dayak’ sözcüğünü kullanmayı sevmediğini söyledikten sonra “Arkadaşlar sahada kazanmak da var kaybetmek de. Biz bugün sahada yeni bir şeyin olduğunu da öğrenmiş olduk. Siz buna ‘dayak’ diyebilirsiniz, ben asimetrik fiziksel müdahale diyorum. Misafir umduğunu değil, bulduğunu yermiş. Biz burada başka şey umduk ama bunu bulduk. Ancak bugün itibarıyla bu maçı unuttuk, artık bir sonrakine bakıyoruz.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.