Eleştirilerden Bunalan Canan Karatay Patladı: “Ne Bok Yerseniz Yiyin”

İnsanların beslenme alışkanlıkları hakkındaki uyarılarıyla gündeme gelen Canan Karatay, görüşleriyle ilgili olarak farklı kesimlerden gelen eleştiriler üzerine sert bir açıklama yaptı.

“Onu Yemeyin, Bunu Yemeyin Demekten Sıkıldım, Artık Soranlara Ne Bok Yerseniz Yiyin Diyorum”

Görüşlerine başvurduğumuz Prof.Dr. Canan Karatay “Vallahi kaç yıldır aynı şeyi anlatmaktan dilimde tüy bitti. Şekerin zararını anlatmak için köy demeden, kasaba demeden dolaştım ancak bakıyorum gittiğim yerde adamın biri hâlâ çıkıp “Peki esmer şeker yesek olur mu?” diye soruyor. Yahu ben sana esmer, sarışın diyor muyum, adam gibi dinlesene önce sen beni. Ben şeker yemeyeceksin diyorum, şeker. İnanın onu yemeyin, bunu yemeyin demekten de sıkıldım artık. Soranlara ne bok yerseniz yiyin diyorum. Geçen gün bir üniversitede, konserve gıdalardan uzak durun dedikten sonra bir hanım kızımız söz istedi: “Ton balığı konservesi de mi yemeyelim?” diye soruyor. Canınız ne istiyorsa onu yiyin deyip çıktım. Ben de insanım yahu, benim de sinirlerim var. Konserve yemeyin diyorsam, bana ‘Patlıcan konservesi de mi?’ diye sormayın lütfen.” dedi.

“Davalık Olmadığım Dernek Kalmadı”

Açıklamalarını sürdüren Canan Karatay “Domates zararlı diyorum, hop Domates Üreticileri Derneği dava açıyor. Patates zararlı desem Patates Soyanlar Derneği Başkanı demeç veriyor. Arkadaş peki biz hiç mi konuşmayalım, hiç mi görüşlerimizi aktarmayalım? Ekmek zararlı diye demeç veriyorum. Falanca yerin Fırıncılar Derneği Başkanı ‘Bizim ekmek başka, tam buğdaylı, cevizli ekmek bizimki’ diyor. Getirin lan dedim ekmeğinizi. Koştu getirdiler, bir de bu cevizli, bu hıyarlı diye akılları sıra beni kandıracaklar. Aldığım gibi çorbaya doğradım ekmeği. Bunlar sevindi, yiyecek sandılar beni. Ellerinde fotoğraf makinesi bekliyorlar ki çorbaya kaşığı sallayayım. Oysa çorba değil tabaktaki, bir solüsyon. Doğrar doğramaz, affedersiniz şey gibi pis bir renk aldı ekmekler. Genetiğine de, tadına, tabağına da verip veriştirdikten sonra kovdum hepsini. Ertesi gün baktım adliyede bir araya gelmiş bana dava açıyorlar. Şimdi işin yoksa bir de mahkemede rezil et hepsini” dedi.

“Eskiden Bu Diyetisyen Takımı Ellerinde Zayıflama İlaçlarıyla Gazetelerde Poz Verirdi”

Kendisini eleştiren diyetisyenlere de yanıt veren Karatay “Yıllardır ellerinde mamalarla, konservelerle gazetelerde poz verip ceplerini doldurdu bu diyetisyen takımı. ‘Falanca sanatçı yeni ilacımızla yirmi kilo verdi’ deyip halkı kandırdılar. Şimdi de ‘diyet konusu bizim uzmanlık alanımıza giriyor’ diyerek bana kin kusuyorlar. Madem diyet sizin alanınız, halk niye sizi dinlemiyor da beni dinliyor. Hiç boşuna yorulmayın, sizin yazdığınız diyetlere itibar eden yok bebişim.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

11 Comments

  1. Cahillere itibar edilir bu.ülkede okumuş dirsek çürütmuş profesör hele bir de mütvazi ise parasiz aydinlatmada boulunuyorsa hayat universitesi çok bilmisleri savaş açar…….

  2. Hah şöyle be sayın profesör…Neyse, söyledikleriniz kulaklarda asılı yani küpe olarak. Sizi dinlemek, sizden öğüt almak mükemmel. Sonucu biraz geç gelecek gibi.Ama bu sonuç sizi mutlu edecek eseriniz olacak.

  3. Çok fazla konuştun Hocam…doğru da olsa bıkkınlık verir..Para da kazandın..Anlamak isteyen zaten anlar.

  4. Sitenin üstüne bakarsanız “Yalan, dolan, iftira” yazıyor. Yani kolpa haber

  5. Bu gerçekten çok iyi olmuş yalnız:))) Günlerdir gülüyorum. Bir de ciddiye alanlara daha çok güldüm:))Tebrikler kaparoz???

  6. Açıkça sabah öğle akşam yemeklerinde nasıl ve ne yememiz gerektiği ile ilgili 1 aylık periyotla bir plan dahilinde beslenme çizelgesi ve yemek listesi hazırlasanız daha kolay

Yorumlar kapatıldı.