Sabır Tükendi: Başkomutan Erdoğan 5000 Hafriyat Kamyonuyla Sınıra Yürüyor

Türkiye ve diğer komşu ülkelerin uyarılarını dinlemeyerek sabırlarını tüketen Barzani güçlerine karşı, Başkomutan Erdoğan’ın bu gün sabaha karşı harekât emri verdiği öğrenildi. Operasyonu bizzat yönetecek Başkomutan Erdoğan’ın, kendi komutasındaki 5000 hafriyat kamyonuyla birlikte Irak sınırına doğru harekete geçtiği öğrenildi.

Hafriyat Kamyonları Ölüm Makinesi Olarak da Biliniyor

Düşmanların korkulu rüyası olarak bilinen Hafriyat-2023’ler özellikle okuma yazma bilmeyen pilotlarıyla bir araya geldiklerinde tam bir ölüm makinesine dönüşüyorlar. Dişli tekerleri ile geçtiği yerde tek bir canlı bırakmayan hafriyatlar, bugüne dek birçok savaş filmine de konu oldu. 15 Temmuz FETÖ darbesinde de kritik rol üstlenen hafriyatlar yolları kapatarak, tankların geçişine izin vermemişti. Aradan geçen birkaç tankın da egzozuna bez tıkılarak çalışması engellenince FETÖ’cü hain komutanların aralarında “Bu tanklar ne işe yarıyor yahu, hafriyat kamyonları daha iyiyiş. F-16’ların yerine beş hafriyat kamyonumuz olsa bu işi bitirmiştik” şeklinde konuştukları öğrenilmişti.

Bir Hafriyat Kamyonu Yarım Saatte İki Hektar Ormanı Yok Edebiliyor

Türk mühendis ve işçileri tarafından geliştirilen Hafriyat-2023 tipi kamyonlar, doğadaki her canlıyı yok edebilecek özellikte silahlara sahip. İki hektarlık ormanı yarım saatte yok edebilen Hafriyat-2023’ün sürücüleri de ölüm meleği olarak biliniyor. Şehir içinde 120 km hızla seyreden hafriyatlara polisler de bir şey yapamıyor. Önünden son hız geçerken trafik polislerini de selamda bekleten modeller günde iki yüz kişiyi ezebilecek silahlarla donatılıyor. Orta büyüklükte bir şehri bir ayda kum ve toz yığınına çevirebilen hafriyatlar yol kapandığında dğer araçların üstünden de gidebiliyor.

“Yarın Akşam Olmadan Kerkük’ü Asfaltlamaya Başlarız”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan bir yetkili “Hafriyat-2023’ler gerçekten de bir ölüm makinesi. Bakın barış döneminde bile son bir yılda otuza yakın insan öldü bu araçların altında. İlk kez bu kapsamda bir savaşta kullanılacaklar. Bugün Başkomutan Erdoğan’ın kumandasında İstanbul’dan hareket eden beş bin hafriyat kamyonuna katılmak üzere yarın da Adana’dan üç yüz elli adet beton mikseri yola çıkacak. Eğer her şey planladığımız gibi giderse, yarın akşam saatlerinde Kerkük’e asfalt dökmeye başlarız. İkinci katının atılması, düzeltilmesi, kuruması falan derken operasyon nereden baksanız bir hafta kadar sürer.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.