AKP’nin Anketi: “Halkımız Yolsuzluk ve Rüşvetten Memnun”

Yolsuzluk

Yolsuzluk ve rüşvetle ilgili olarak AKP Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada, halkın art arda açılan rüşvet dosyalarından ve yolsuzluktan memnun olduğu belirtildi.

“Eskiden Ancak On Yılda Bir Yolsuzluk Dosyası Görüyorduk; Şimdi Halkımız Her Gün, Her Kanalda Farklı Bir Dosya İzliyor”

AKP Genel Merkezinden bir yönetici, gündemdeki yolsuzluklarla ilgili sorulara yanıt verirken “Arkadaşlar 62 ilde yaptırdığımız anketin sonuçlarına göre halkımız son dönemde açıklanan yolsuzluk dosyalarıyla ilgili olarak % 83 oranında AK Parti hükümetini başarılı buluyor. Tabii bunun nedenlerine baktığımız zaman hükümetimizin çok yönlü çalışmalarını görüyoruz. Tek kanallı televizyondan çok kanallı televizyonlara geçildiği günleri hatırlayanlar vardır. O günlerde halkımız büyük bir coşku içinde kanaldan kanala zapping yapıyordu. Bugün de aynı türden bir coşku içindeyiz. Az önce partiden arkadaşlarla haberleri izliyoruz, bir kanalda bir yolsuzluk dosyası, başka bir kanalda başka bir dosya. Sadece ulusal kanallarda değil, BBC’de, CNN’de de bizim yolsuzluklarımız yayımlanıyor. Bütün dünya hükümetimizin faaliyetlerinden söz ediyor.” dedi.

“Eskiden Üç Kuruşluk Dosyalarla Oyalanıyorduk, Şimdi En Kötü Dosya 50 Milyon Dolardan Açılıyor”

Açıklamalarını sürdüren yetkili “Bakın eskiden gazeteler, televizyonlar bir hafta boyunca yayın yapardı, ‘Bomba Haber’, ‘Büyük Yolsuzluk Dosyası’ falan diye yolsuzlukları duyurmaya çalışırdı. Vatandaşlar da saf saf beklerdi. Sonra bakarlardı ki bomba dedikleri şeyin içindeki tüm yolsuzlukları toplasan bin beş yüz dolar tutuyor. Yani inanın şu an gülmemek için kendimi zor tutuyorum. Yahu böyle üç kuruşluk dosyalarla vatandaşa gitmek ayıp değil mi? Çok açık söylemek istiyorum ki böyle küçük düşünen insanlar yüzünden bugünlere geldik. Bakın bugün hafta başında Sayın Kılıçdaroğlu bir dosya açıklıyor, daha o dosyayı konuşamadan ABD’den başka bir dosyanın haberi geliyor. Bu yolsuzluk dosyalarının en ufağı da birkaç milyon dolar. Tekrar ediyorum, en küçüğü birkaç milyon dolar diyorum. Yani en azından bir yolsuzluk haberi okuduğunuza değecek bir miktar.” dedi.

“Halkımız ve Sayın Bahçeli Her Şeyin Farkında”

Hükümete yapılan eleştirilere de yanıt veren yetkili “Şimdi her kafadan bir ses çıkıyor. Yok hırsızlıkmış, yok arsızlıkmış da bilmem ne. Arkadaşlar bunlar gerçekten çok çirkin sözler. Elbette biz bu art niyetli insanların da, onların karanlık hesaplarının da farkındayız. Bunlar istedikleri kadar çamur atsınlar, halkımız ve Sayın Bahçeli her şeyin farkındalar. Onlar hükümetimizin başarısını takdir ediyor. Biz de Sayın Bahçeli’yi takdir ediyoruz elbette.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.