Camileri Ahıra Çeviren CHP’li Çete Çökertildi

Camileri Ahıra Çeviren CHP'li Çete Çökertildi

İstanbul Emniyeti uzun süredir camileri ahıra çevirdiği ihbar edilen bir grubu takip ediyordu. Emniyetin başlattığı kapsamlı operasyon sonucunda cemaate karışıp girdikleri camileri ahıra çeviren CHP’li çete kıskıvrak yakalandı.

“Camileri Ahıra, Güvenlik Kameralarını da Tost Makinesine Çevirmişler”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğünden bir yetkili “Biliyorsunuz bu konu Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından defalarca gündeme getirilmişti. Biz o dönemde gizlice bir çalışma başlattık. Ahıra dönüşen camilerin güvenlik kameralarını incelemek istedik ancak bu çete güvenlik kameralarını da tost makinesine çevirmiş. Son derece profesyonel insanlar. Ne bir parmak izi vardı, ne de herhangi bir kanıt. Seccadelerden kıl toplayıp DNA testi yapalım dedik ancak ne yazık ki seccadeler de gramofona dönüştürülmüştü.” dedi.

“Ahıra Çevrilen Camilerin İmamları da Papaza Dönüştürülmüş”

Ahıra çevrilen camilerin imamlarının da kaybolduğunu söyleyen yetkili “Belki görmüşlerdir diye, biz bu ahıra çevrilen camilerin imamlarına da ulaşmaya çalıştık ancak başaramadık. Messenger’dan, WhatsApp’tan defalarca mesaj göndermemize karşın bir yanıt alamadık. Söylemesi çok acı ama tüm imamların papaz yapıldığını öğrendik. Boyunlarına haçlarını takmış, sokaklarda dolaşıyorlar, ne cemaati hatırlıyor ne de kitaptan bir dua okuyabiliyorlar. Beyinleri yıkanmış gibi kiliseye gidip duruyorlar. Hem de mahallelerinde hiç kilise olmamasına karşın. Öylesine robotlaştırılmış bu insanlar.” dedi.

“Ayda Üç Yüz Elli Camiyi Ahıra Çevirecek Kapasiteye Sahipler”

Açıklamalarını sürdüren yetkili “Biz baktık bu şekilde bir yol alma olanağımız yok, tersten gidelim dedik. Camilerin ahıra çevrilmesinin hayvancılıkta bir ilerlemeye neden olması gerekiyordu. Biz de hayvancılığın geliştiği bölgelere yöneldik. Buralarda halkın arasına karışıp ‘Durumlar nasıl, yeteri kadar ahırınız var mı?’ diye sorduk. Çoğu anlamadı tabii bizim neyin peşinde olduğumuzu. Ancak kısa sürede ilgili ahırlara ulaştık. Bir ahırda yaptığımız inceleme sırasında gizlenmiş bir sandığın içinde kahve makinesi, CHP rozeti ve minare törpüsü bulunca işler değişti. Gerisi çorap söküğü gibi geldi zaten. CHP’li arkadaşlar da itiraf ettiler. Ayda üç yüz elli camiyi ahıra çevirecek kapasiteleri olduğunu öğrendiğimizde neredeyse küçük dilimizi yutuyorduk” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.