AKP’li Bilim Adamları Silikondan Terörist Üretmeyi Başardı

Öğlen saatlerinde ajanslara düşen haber, tüm dünyayla birlikte Türkiye’de de bomba etkisi yarattı. TÜBİTAK tarafından açıklanan gelişmeye göre AKP’li bilim adamları dünyada ilk kez silikondan terörist yaratmayı başardılar. Çoğunluğu imamlardan oluşan araştırma grubu, bundan önce garson, müzisyen, yazar, sanatçı ve öğretmenlerden terörist yaratmayı başarmış ancak cansız bir nesneden terörist yaratma girişimleri hep başarısızlıkla sonuçlanmıştı.

“Geldiğimiz Noktada Bir Paket Silikondan Üç Terörist, İki Ayyaş, Bir de Ateist Çıkartabilecek Durumdayız”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Emekli İmam ve Milli Araştırmalar Grubu Başkanı Sadi Özübüyük “Şimdi bu başarının sahibi olarak buradaki arkadaşları görüyorsunuz ancak bir de buz dağının suyun altındaki bölümü var. Yani perdenin arkasındakiler. Bu çalışmalarda aslında birçok gazeteci, haberci ve sosyal medyada aktif olarak bize destek veren milyonların emeği var. Onlar olmasa silikondan değil terörist, baterist bile yapamazdık. Bu iş çok büyük bir ekip işi, yani öyle “Bir çamur atayım da, insanlar da falancaya terörist desin” dönemi artık geçti. Biz bugün karakol tutanağından, gazete haberine, haber programından Twitter’ına kadar organize edip, elimizdeki ham materyalleri yaklaşık altı saat içinde terörist haline getirebiliyoruz. Sadece terörist olarak da düşünmeyelim, şu an geldiğimiz teknolojiyle bir paket silikondan üç terörist, iki ayyaş, bir de ateist çıkartabilecek durumdayız.” dedi.

Hedef Büyüdü: “Kalemtıraştan Vatan Haini Yaratacak Potansiyelimiz Var”

Açıklamalarını sürdüren Özübüyük basın toplantısı sırasında iğneleyici sorular soran bir basın mensubunu da on iki dakika içinde teröriste çevirerek katılımcılardan büyük alkış aldı. Açıklamalarını sürdüren Özübüyük “Bakın arkadaşlar daha on beş dakika önce bu arkadaşı hiçbirimiz tanımıyorduk. Şu an gördünüz, kelepçeyle hapishaneye doğru yola çıktı. Arkadaşlarım süre tutmuş, buradaki atışmamız, bize gelen telefonun not edilmesi, mahkeme kararı, sosyal medya tarafı derken toplam on üç dakika içinde arkadaşı terörist yaptık. Tabii bu geldiğimiz nokta da bizim için yeterli değil. Şu an bir müjde vermek istiyorum. İlk duyduğunuzda bazılarınız “Yok artık”, “Olur mu öyle şey” falan diyecekler, bundan da eminim ama arkadaşlar buradan ilan ediyorum ki önümüzdeki on iki aylık dönem içinde kalemtıraştan vatan haini yapmış olacağımızı tahmin ediyorum. Kolay bir hedef değil, daha önce benzeri bir girişim olmamış ama biz bunu başaracak güçteyiz. 2019 başında, eğer bunu hâlâ başaramamışsak lütfen bana bunu hatırlatın. Hatırlatın ki sizi de deminki arkadaş gibi paketleyelim.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.