CHP Genel Başkan Adayı: Bence Nanay

CHP Adayı Bence Nanay

Yaklaşan kongre ile bütün gözlerin üzerine çevrildiği CHP’de Genel Başkan adayı Bence Nanay oldu. CHP Merkez Yürütme Kurulu’nun dün yaptığı toplantıda Bence Nanay adı ön plana çıktı.

“Prof.Bence Aslında Bizim İlk Nanay’ımız Değil”

CHP’nin adayı hakkında açıklamalarda bulunan bir yetkili “Öncelikle adayımızın Türkiye için hayırlı olmasını diliyoruz. Bildiğiniz gibi adayımız Cambridge Üniversitesi’nden ünlü bir felsefeci. Macar kökenli Belçikalı Felsefeci Prof. Nanay’ın aday olabilmesi için Türk vatandaşlığına başvurusunu da yaptık. Kamuoyundan aldığımız ilk izlenim son derece olumlu. Bazı kişiler işte CHP nihayet doğru adayı buldu diyor ama Prof.Dr. Bence Nanay aslında bizim ilk nanayımız değil. CHP olarak nanay adaylık konusunda yıllardır benzer bir çizgiyi izliyoruz. İstanbul için Mustafa Sarıgül veya Cumhurbaşkanlığı için Ekmeleddin İhsanoğlu da birer nanaydı aslında. Ancak bu sefer adıyla sanıyla adayımız Bence Nanay.” dedi.

“Kendisiyle Evlenmek İsteyen Türk Kızlarının Oyunu Alabilirsek CHP’nin Oyu İkiye Katlanıyor”

Açıklamalarını sürdüren yetkili, Bence Nanay ile CHP oylarında bir patlama yaşanmasını beklediklerini söyledikten sonra “Bakın arkadaşlar yaptırdığımız ankete göre sadece Bence Nanay’la evlenmek isteyen Türk kızlarının oyunu alabilirsek CHP olarak oylarımız iki katına çıkıyor. Nanay aday istemeyen bir kitle de var tabii ki. Bunlar da yaklaşık olarak Bence Nanay’la evlenmek isteyen kızlarımızla aynı sayıdalar. Bu kesimden alacağımız oyları da çıkarttığımız zaman kemik CHP oyuna geri dönüyoruz. Ancak oy veren kitlemiz önemli ölçüde değişmiş oluyor tabii ki. Aslında bu durum bizim yıllardır istediğimiz bir şeydi. Yani hep karşı görüşler, hep solcu söylemler. Bunlardan artık vatandaşımız da sıkıldı.” dedi.

CHP’nin Seçim Sloganı da Belli Oldu: “Bence Nanay, Sence de Nanay mı?”

İşini şansa bırakmak istemeyen CHP’liler bu kez seçim kampanyasına da erken start verme kararı aldı. Seçimlerde “Bence Nanay, Sence de Nanay mı?” sloganını kullanacaklarını söyleyen yetkililer “Nanay Halayı adında tüm ülkeyi kuşatacak bir halay projemiz var. Edirne’deki vatandaşımızla Ardahan’daki vatandaşımız arasında bir insan zinciri kuracağız. Büyük Nanay Halayı adını verdiğimiz bu projemiz için bir tane de parça hazırlatıyoruz. Parçamız sürpriz. Ancak şu kadarını söyleyebilirim: Bu kez halkımız ‘Nanay’ diyecek ve halaya duracak.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.