Evde Biradan Sonra Evde Seks Yapımına da Vergi Getiriliyor

Anadolu Efes Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan’ın vergi kaybına yol açtığı gerekçesiyle evde bira yapan kişilerden vergi alınmasını talep etmesi, Türkiye Kerhaneciler Birliği’ni de harekete geçirdi. Kerhaneciler Birliği Başkanı Hamza Özgür evde seks yapılmasının da aynı evde bira yapımı gibi ciddi miktarda bir vergi kaybına neden olduğunu belirterek yetkililerden evde yapılan seks üzerinden de belli miktarda vergi alınmasını talep etti.

“Evde Seks de Vergilendirilsin, Haksız Rekabet Ortadan Kaldırılsın”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Özgür “Sevgili arkadaşlar herkes evde seks yaparsa bu devlet kimden vergi alıp nasıl dönecek? Biz, yasaklama şeklinde olmasa da evde yapılan seks üzerinden belli oranda bir vergi alınmasını talep ediyoruz. Evdeki vergisiz birleşmeler, bizim açımızdan haksız rekabete yol açıyor. Yani bu şartlarda bizim kerhaneci esnafımızın, evdekilerle rekabet şansı kalmıyor. En azından maliyetler eşitlensin, insanlar tercihlerini ona göre belirlesin. İlla evde seks yapacağım diyen gene seksini evinde yapsın ama biz çok iyi biliyoruz ki bu vergi adaletsizliği kalkarsa halkımızın tercihi kerhanelerden yana olacaktır. Bizim derdimiz evdeki huzuru bozmak değil, devletimizin kasasını doldurmak.” dedi.

“Evde Seks Yapımı Artık Bir Vatan Hainliği Noktasına Gelmiş Durumda”

Açıklamalarını sürdüren Hamza Özgür “Yani bu evcimenlik zihniyetini anlamak da mümkün değil. Ben biramı evde yapayım, seksimi evde yapayım, çayımı evde içeyim. Böyle bir dünya var mı? Herkes işini evinde görürse, affedersiniz biz dışarıda ne bok yiyeceğiz? Bu devlet nasıl vergi toplayıp da yol yapacak? O zaman yolunu da, köprüsünü de evinde yapsın bu arkadaşlar, elektriğini de evinde üretsin. Bakın iki haftadır kan ağlıyoruz, promosyon yaptık, ilan verdik, adres sormak için kapımızı çalan yok. Artık ‘Evde falanca yapımı’ gibi bir söz duyduğumda inanın tüylerim diken diken oluyor. Bir de ortalık yerde ‘Ekmeğimizi evde yapıyoruz’ diye övünüyorlar. Ulan hıyar, sen ekmeğini evde yaparsan fırıncı kime ekmek satacak? Reklam gibi olmasın ama bizim kerhanemizin hemen yanında ufak da bir fırınımız var. Her sabah, milletin karnı doysun, arzuları son bulsun diye saat altıda çalışmaya başlıyoruz. Ama beyimizin umurunda mı? O, evindeki abidik gubidik aletlerle ekmek veya seks yapmaya girişiyor. Buradan tüm duyarlı vatandaşlarımıza tekrar sesleniyorum: Evde seks yapmayı lütfen bırakın. Bu iş artık bir vatan hainliği boyutuna gelmiş durumda. Sen evinden dışarı çıkmadığında aynı bir terörist gibi ülkene zarar vermiş oluyorsun. Eğer illa evde olmak istiyorsan, o zaman da hiç kusura bakma ama vergini verir, seksini sonra yaparsın.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.