Birbirlerini Evde Bulamayan Kargocu Çift On İki Yıldır Nişanlanamıyor

Kargocu Çift

Yurtiçi Kargo’da kurye olarak çalışan A.Z. ile Aras Kargo’da sekreter olan U.L. nişan tarihlerinde birbirlerini evlerinde bulamadıkları için on yıldır dünya evine giremedi.

“Adresi Yanlış Yazmışlar”

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Yurtiçi Kargo çalışanı A.Z. “Hiç unutmuyorum 2011 yılı 14 Şubat tarihinde evde nişan yapak üzere annem babam ve amcalarımla bize verilen adrese gittik. Sokağı bulduk ancak ev numarası hatalıydı. Biz de biraz bekleyip adresin yanlış olduğunu belirterek evimize geri döndük. Bu durum aileler arasında bir gerginliğe neden oldu ama biz hemen ertesi hafta tekrar geleceğimizi söyledik. Neyse, yeniden hazırlıklar yapıldı. Biz çikolatamızı, çiçeğimizi alıp yola düştük. İlgili adrese gidip defalarca zili çaldık ancak açan kimse olmadı, biz de konu komşuyu rahatsız etmemek için olay yerinden ayrıldık. Daha sonra bunların bir teşebbüsü oldu. ‘Bir de biz deneyelim, sizin eve gelmeyi’ dediler ancak yolda kaybolmuşlar. Dışarıda buluşalım dedik ama biz vardığımızda onların kısa bir süre önce ayrıldığını öğrendik. Saatlerde bir karışıklık olmuş sanırım.” dedi.

“Kayınpederim Kızı Şubeden Alalım Diye Haber Göndermiş Ama Babamlar Yanaşmadı”

A.Z.’nin açıklamalarını başını sallayarak dinleyen U.L. ise “Biz nişanlanmak üzere plan yaptığımız yıl küçük kız kardeşim lisedeydi. Hatta hiç unutmam ‘Abla keşke bizi bırakıp da gitmesen’ demişti. Artık bu şom ağızlının yüzünden mi bilemiyorum on iki yıldır ben daha nişan bile yapamadım. Bu okulu bitirdi, komşunun oğluyla evlendi, biri dört, diğeri bir yaşında iki çocuğu var. Kısmetse biz de bu yıl nişanı yapacağız ama yaş da geçti tabii. Her şey nasip, kısmet. Biz bu yıl son bir kez daha deneyeceğiz. Müstakbel kayınpederim kızı şubeden alalım diye haber göndermiş ama babamlar tabii buna yanaşmadı. ‘Herkesin kızı evinden çıkıyor, benim kızım neden şubeden çıkacakmış?’ dedi. Eğer bu sefer de bir aksilik çıkarsa artık evlenmekten vazgeçeriz herhalde. Yani zorla güzellik olmaz diye bir söz vardır. Olmuyorsa çok da zorlamamak lazım.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.