Diyanet “10 Kasım Saat 9:05’te Kenefe Gidin” Diyen Kadir Mısıroğlu’yu Kırmadı

Diyanet İşler Başkanı “10 Kasım Saat 09:05’te kenefe gidin” diyen yazar Kadir Mısıroğlu’nun belki de son isteklerinden birisini yerine getirdi.

“Ömrünün Sonundaki Bir Yazarın Son Dileklerini Yerine Getirmek İstedik”

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilisi “Bildiğiniz gibi yazar Kadir Mısıroğlu son günlerinde biraz hasta. Bu dönemde Sayın Cumhurbaşkanımız da kendisini ziyaret etmişti. Elbette yazarımızın ömrünü ancak Allah bilir ama Diyanet İşleri olarak yazarımızın görebileceği belki de son 10 Kasım olur diye düşündük ve kendisinin bir dileğini gerçekleştirmek istedik. Bildiğiniz gibi yazar Kadir Mısıroğlu daha önceki söyleşilerinden birinde ‘10 Kasım 09:05’te kenefe gidin’ demişti. Biz de 10 Kasım’da yazarımızın bu temennisini gerçekleştirmek istedik. Sonuçta belki de yazarımızın son istekleri bunlar. Yarım elma, gönül alma gibilerinden düşünülebilir” dedi.

“Allah Gecinden Versin, Belki de Bir Sonraki Yıl Bu İsteğimizi Gerçekleştirme Fırsatımız Olmayacak”

Açıklamalarını sürdüren yetkili “Bugün Kadir Bey, yarın başka bir kişi olabilir. Her yıl farklı bir bölgemizde, farklı bir ziyarette bulunarak bu uygulamanın gelenekselleşmesini istiyoruz. İsteriz ki bizlerden gençlerimize, onlardan torunlarımıza, kuşaktan kuşağa geçsin bu uygulama. Allah gecinden versin, belki de bir sonraki yıl bu isteğimizi gerçekleştirme fırsatımız olmayacak. Yazarımız da ziyaretimizden çok müteessir oldu, duygulandı. Kendisi de Diyanet İşleri Başkanımızı evinde ziyaret edeceğini söyledi. Eğer o günleri görebilirsek, bir nevi iade-i ziyaret olacak. Buradan tekrar kendisine sıhhat, afiyet ve uzun ömürler diliyoruz” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

1 Comment

  1. chp lideri pkk ypg ne varsa gitti
    sezgin , gamze , mahmut tanal gidip pkk için ağladı
    muharrem ve eşi demirtaşın avradına ziyarete gitti
    onlara birşey deyin asıl!

Yorumlar kapatıldı.