Erdoğan Şehir Hatları Vapurunda: “Şu Görmüş Olduğunuz Cumhurbaşkanı”

İstanbul Şehir Hatlarının Kadıköy-Beşiktaş seferini yapan vapurda, yolcular arasında oturan Cumhurbaşkanı Erdoğan aniden ayağa kalkarak halka hitap etti.

“Bakın Elimde Tuttuğum Gazeteden Okuyorum: ‘Böyle Bir Cumhurbaşkanı Bulunmaz’ Diyor”

Vatandaşların da beklemediği konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan “Arkadaşlar bakın ben söylemiyorum, gazeteler yazıyor. Bakın şu elimde tuttuğum gazeteden okuyorum: ‘Böyle bir cumhurbaşkanı kolayına bulunmaz’ diyor. Cumhurbaşkanı olarak hem ülkeyi yönetiyor, hem ülkemizi dışarıda temsil ediyor, hem de ufak tefek demeden memleketteki tüm konut projeleriyle ilgileniyorum. Başka ülkelerde bunlardan birisini bile doğru düzgün yapan bir cumhurbaşkanı bulamazsınız. Ben bu üçünü hakkını vererek yapıyorum, ayrıca üstüne üç özellik daha ekliyorum. Bunları öğrenmek isteyenler biraz yakına gelsin” dedi.

“Kararını Verenler Şöyle Geçsin, Karşı Taraftakiler de Artık Fazla Düşünmesin”

Ayağa kalkan vatandaşların arasında konuşmasını sürdüren Erdoğan “Evet üç özellik saydık, şimdi bununla ikna olmayan varsa, üstüne üç daha sayacağız. Dördüncü olarak yerli ve milli bir cumhurbaşkanı diyoruz. Beşinci olarak terörle mücadele konusunda kararlı, altıncı olarak da manevi hassasiyetleri bulunan bir cumhurbaşkanı. Bakın tekrar ediyorum, başka memlekette birini bile bulmazsınız. Geçmişteki cumhurbaşkanlarına da bakın. Yok. Kararını verenler şöyle geçsin, karşı taraftakiler de artık çok fazla düşünmesin. Her şey garantili. Kaçak göçek yok, pişman olmak yok. Hadi bakalım” dedi.

“Bakın Japonya’dan, Almanya’dan, Amerika’dan, İngiltere’den Gelip de İnceliyorlar”

Konuşmasını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bakın şu gördüğünüz cumhurbaşkanından daha iyisini bulamazsınız. İsteyen vapurdan inince Beşiktaş Çarşı’da arasın. Çarşıda, pazarda bakınsın. Buradan iddia ediyorum. Eğer çarşı pazar gezip de benden daha iyi bir cumhurbaşkanı bulan olursa ben kendimden vazgeçip onu cumhurbaşkanı yapacağım. Hiçbir şey de istemeyeceğim. Ama bulamayacaksınız. Eğer daha iyisi olsaydı zaten bugüne kadar bulunurdu arkadaşlar. Bakın Japonya’dan, Almanya’dan, Amerika’dan, İngiltere’den gelip inceliyorlar. Yani bu kadar yol yapmadan, sizin önünüze gelmiş bir fırsat var. Ben kaçırmayın diye söylüyorum. Şimdi kararınızı verin. Yarın pişman olmayın” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.