Hem Gözaltına Alanları Hem Akpınar’ı Kınayan Bekaroğlu, Kınayacak Kimse Kalmayınca Evine Gönderildi

Meclis’teki görüşmeler sırasında “Metin Akpınar’ı kınıyorum, sözlerine katılmıyorum ama Cumhurbaşkanının konuşmasından sonra onu oraya gönderenleri de kınıyorum. İkisini de kınıyorum” şeklinde açıklama yapan CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, konuyla ilgili kınanacak başka kimsenin kalmadığının anlaşılması üzerine Meclis yöneticileri tarafından evine gönderildi.

CHP: “Kendisini Partimize Kınamacı Olarak Aldık, Başka Bir Beklentimiz Yok”

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan bir CHP yetkilisi “Sayın Bekaroğlu bizim İstanbul milletvekilimiz. Partimizde zaten kınamacı olarak işe başlamıştı. Performansından gayet memnunuz. Kendisinin partimizde kınama dışında herhangi bir faaliyeti bulunmuyor ama zaten vakti de kalmıyor ki. Günde on beş kişiye kadar kınayabiliyor, kimseyi bulamazsa kendi kendini kınıyor. Geçen gün odasına girmek için kapıyı tıklattım, hiç ses yok. Bir şey mi oldu diye korkarak odaya girdim ki ne göreyim, kendisi banyoda kınanıyor. ‘Yahu gerek var mı?’ dedim bu kadarına. ‘Olmaz, biz kendimizi kınamazsak görevimizi tam olarak yapmış sayılmayız’ dedi. Öyle bir iş ahlakına sahip kendisi” dedi.

AKP: “Biz Yıkıyoruz, Onlar Kınıyor, Gül Gibi Geçinip Gidiyoruz”

Kaparoz’a açıklamalarda bulunan AKP’li bir yetkili ise “Biz kendisine Mehmet Abi deriz, severiz kendisini. CHP’li arkadaşların böyle bir kınama huyu var. Durup dururken kınıyorlar. Böyle sohbet ederken bir arkanızı dönüyorsunuz, hop sizi kınıyorlar. Yani öyle kaşla göz arasında kınayabiliyorlar. Mehmet Bekaroğlu abimiz diğer CHP’li arkadaşlarımıza göre daha uçta bir örnek. Öyle çocukluğundan gelen bir şeyi var kendisinin, kınamadan duramıyor. Geçen gün tutanaklara göz atıyoruz. Baktık o gün Mehmet Abi kimseyi kınamamış. Yahu nasıl olur acaba hasta falan mı dedik ama inceleyince o günün tatil günü olduğu ortaya çıktı. Gazeteleri açınca tatil günü nedeniyle kendisinin bir kınama yayımladığını gördük gene. Sevindik tabii, abimiz neticede. Biz yıkıyoruz, onlar kınıyor, böyle gül gibi geçinip gidiyoruz” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.