Özgürlükler Ülkesi: Yerlere Tükürme, Silahlanma ve Adam Öldürme Özgürlüğünde Lideriz

Türkiye, magandalara, mafya babalarına ve şehir eşkıyalarına sağlanan özgürlüklerde bir adım daha ileri giderek dünya liderliğine oturdu.

“Özgürlükler Ülkesi Türkiye Dışında Hiçbir Ülkede Bir Mafya Lideri, Akdemisyenlere “Oluk Oluk Kanlarınızı Akıtacağız’ Dedikten Sonra Serbestçe Gezemez”

Konuyla ilgili olarak Kaparoz’a açıklamalarda bulunan bir AKP yetkilisi “Bakın ünlü sanatçımız Yavuz Bingöl bundan birkaç ay önce ‘Yurt dışına gidin; orada yapamadığınız her şeyi burada yapabiliyorsunuz. Orada yere tüküremezsiniz, burada tükürüyorsunuz, kırmızı da geçemezsiniz, burada geçiyorsunuz’ demişti. O dönemde kendisi eleştirilmişti ancak sadece yerlere tükürmek konusunda değil daha başka alanlardaki özgürlükler konusunda da çok ileriyiz. Türkiye’de yere sıçsanız bile kimse karışmaz ancak ben daha da farklı bir şey söyleyeceğim. Bakın bundan kısa bir süre önce Sedat Peker barış için imza veren akademisyenleri kastederek ‘Oluk oluk kanlarınızı akıtacağız, kanlarınızla duş alacağız’ demişti. Daha sonra kendisinin avukatları bunun ifade özgürlüğü kapsamında sayılması gerektiğini belirttiler. Mahkeme de Sedat Bey’in beraatine kararı verdi. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir özgürlük bulamazsınız. Bir mafya lideri, üniversite hocalarına ‘Kanlarınızı oluk oluk akıtacağız’ diyecek sonra da sokakta serbestçe gezebilecek, bu mümkün değil. Türkiye’den başka bir yerde olsaydı kendisini iki saat içinde yakalar, bir daha da bırakmazlardı. Bizde ister tehdit eder, ister gider öldürürsünüz. Burası özgürlükler ülkesi, bu özgürlükler sadece bizde var” dedi.

“Bizim Sayemizde Evlere, Silah, Kurşun ve Tabut Girdi”

Açıklamalarını sürdüren yetkili “Dünyanın başka yerlerine bakın. Hiç liseli öğrencilerin internetten silah sipariş edip de parkta birbirlerine ateş ettiğini gördünüz mü? Böyle bir olay ancak özgürlükler ülkesi Türkiye’mizde, AKP iktidarında yaşanabiliyor. Arkadaşlar biz silahlanmak, bıçak taşımak, onu bunu tehdit etmek, mahalleliyi haraca bağlamak isteyen her türlü eşkıyanın özgürlüğünü sağladık. Bugün 20 milyonun üzerinde silah var ülkemizde. %85’i de ruhsatsız. Sadece 3 milyonu ruhsatlı. Biz iktidara geldiğimizde bu rakamlar şimdikinin %10’u civarındaydı. Sayemizde 10 katına çıktı. Her dört kişiden birine bir silah düşüyor. Rakamlara göre her iki evden birinde silah var. Eskiden on evden birinde bile silah yoktu. Vatandaşlar, bizim sayemizde silah, kurşun tabut gördü. Ruhsatsız kısım çok önemli, zaten işlenen suçların da üçte ikisi ruhsatsız silahlarla. Yani git internetten al silahını, sonra tipini beğenmediğin birini temizle. Bu özgürlükler başka bir ülkede var mı arkadaşlar? Başka bir ülkede okula bıçak, silah, roketatar sokabilir misiniz? Hastane basıp doktoru bıçaklayabilir misiniz? Okula silahla girip öğretim görevlilerini vurabilir misiniz?” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.