Gıda Teröristleriyle Finans Teröristleri Arasındaki Çatışmada Yoldan Geçen Beyaz Eşya Teröristi Öldü

İstanbul Kağıthane’de, bir marketin gıda teröristi olduğu öğrenilen çalışanları ile marketin çalıştığı bankanın müdür ve müdür yardımcıları arasında ödenmeyen bir çek nedeniyle çıkan anlaşmazlık önce kavgaya sonra silahlı çatışmaya dönüştü. Sokakta birbirine ateş eden terörist grupların arasında kalarak ağır yaralanan beyaz eşya teröristi H.K. ise kaldırıldığı hastanede öldü.

“Marketçiler Bankacılara ‘Dış Güçlerin Maşası’ Deyince, Onlar da Marketçilere ‘Gıda Teröristleri’ Demiş”

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan mahalle muhtarı Ayşe Hikmet “Bu market bizim mahalledeki otuz yıllık bir markettir, çocukluğumuzda arka sokaktaydı, sonradan şimdiki yerlerine taşındılar. İşleri bugüne kadar iyiydi ancak özellikle son dönemde biraz sıkışık olduklarını öğrenmiştik. Terörist olduklarını ise daha iki hafta önce öğrendik. Hepsi de namazında niyazında, ailecek görüştüğümüz kişiler aslında ama bilemedik işte. Bankacı arkadaşlarla aralarında ödenmeyen bir çek nedeniyle tartışma çıkmış. Marketçiler bankacılara ‘Dış güçlerin maşası’ demişler. Öbür taraf da ‘Gıda teröristleri’ demiş bunlara. İşte kavgaları bilirsiniz, ‘Terörist sensin’ falan derken iş bu noktalara kadar gelmiş maalesef” dedi.

“İki Ateş Arasında Kalan Beyaz Eşyacı Hamit Abi’nin Terörist Olduğunu da Yeni Öğrenmiştik”

Olayla ilgili bilgi veren muhtar Ayşe Hanım “Tabii bizim üzüldüğümüz olay, işin silahlı bir kavgaya dönüşmesi. Hepsinde ruhsatlı silah var bunların. Yani devletimizin de biraz dikkat etmesi lazım, teröristi bu kadar bol olan bir ülkede silah dağıtırken. Neyse bunlar silahla sokakta birbirlerine ateş ederken bizim alt sokakta beyaz eşya dükkânı olan Hamit Abi de sokaktan geçiyormuş. Kendisi aslen beyaz eşya işinde ama aynı zamanda da beyaz eşya teröristi. Onun terörist olduğunu da yeni öğrendik zaten. Kırk yıllık da dostumuz, yani terörist bile olsa insanın canı acıyor. Her gün görüp selamlaştığımız bir kişi. Hamit Abi sokakta yürürken iki ateş arasında kalıyor, artık hangi terörist grup ateş etti onu emniyet güçlerimiz bulacak” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.