AKP’li Arnavutköy Belediyesi: “Sünnet Değil, Yazlık ve Kışlık Budama Çalışmaları Yapıldı”

Sayıştay raporunda ihtiyaç sahibi çocukları mükerrer şekilde sünnet ederek giderleştirdiği öne sürülen AKP’li Arnavutköy Belediye Başkanı konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak yapılan çalışmanın sünnet değil, yazlık ve kışlık budama çalışması olduğunu belirtti.

“Biz Teknelerle Günde Ortalama 48 Saat Üzerinden Anlaşıyoruz”

Kaparoz’un ulaştığı AKP’li Arnavutköy Belediye Başkanı “Gazetelerde aynı çocuğu birden fazla sünnet ettirerek yolsuzluk yaptığımız yönünde iddialar var. Oysa bize gelip sorsalar biz bunun bir sünnet çalışması olmadığını kendilerine anlatırdık. Yapılan iş bizim rutin budama faaliyetimiz, bir yılda iki kez olması da son derece normal. Kıştan çıkınca yazlık, yaz bitince de kışlık budamamızı yapıyoruz. Burada yaşayan vatandaşlarımız da durumdan son derece memnun. Ancak malum çevreler, çamur atalım da izi kalsın anlayışı içinde olayı başka yerlere çekiyorlar.

Efendim bizim kiraladığımız gemilerle 24 saat tur atılsa da on bin kişiye Boğaz gezisi yaptırılamazmış. Yanıtı zaten sorunun içinde gizli. Biz teknelerimizle günde ortalama 48 saat üzerinden anlaşıyoruz. Gelip sormuş olsalardı biz bunları anlatırdık ancak Sayıştay’daki arkadaşlar maalesef her şeyi kendi başlarına saymak gibi bir alışkanlık içindeler” dedi.

“Çanakkale Gezisine ‘Geleceğim’ Diyen 5.000 Kişiden 117’si Geldi, Artan Kekleri Mecburen Biz Yedik”

Açıklamalarını sürdüren Belediye Başkanı “Yok neymiş 117 kişinin götürüldüğü Çanakkale gezisine beş bin kişi götürülmüş gibi rapor etmişiz. Yahu bu işler böyledir. Üç dersin dört olur, on dersin dokuz olur. Biz duyuru yaptığımızda beş bin kişi ‘Ben geliyorum’ dedi. Tabii biz de kekini, çayını, otobüsünü ona göre ayarladık. Ancak gezi günü bir saydık ki toplam 117 kişi gelmiş. Çoğu da bizim eş dost akraba. Biz de fazladan gelen kekleri kendimiz yedik, yaklaşık üç ay boyunca kek yedik. Ne yapsaydık yani, çöpe mi atsaydık? Nimettir bunlar arkadaşlar, biz bir ekmek kırıntısının bile ziyan olmasına razı gelmeyiz. Kimse kusura bakmasın, artık o eski Türkiye yok. Türkiye ile de sınırlı değil, bunun dış güçleri de var. İsterseniz aynı sünnet olayını baştan anlatıp dış güçlere de bağlayabilirim” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.