İBB Çalışanları, İlkbahar-Yaz Dönemi Yeni Sakal Modellerini Tanıttı

1 Nisan tarihi itibarı ile sakal modellerinde değişikliğe giden İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları yeni modellerin tanıtımı için bir araya geldi.

Kaparoz’un ulaştığı İBB çalışanları ve görüşleri şöyle:

Hüseyin Bağcılar (İETT’de Sürücü): Ben bugüne kadar tabii hem kış dönemi olmasının etkisiyle hem de soğuklardan korumak amacıyla çember sakal dediğimiz bu modeli tercih ediyordum. Ancak artık güneşin de yüzünü gösterdiği bugünlerde halk arasında ‘sivri keçi’ tabir edilen oldukça iddialı bir modele geçtim. Açıkçası diğer modeli zaten beğenmiyordum ancak böyle üstümüze yapışıp kalmış, unutup gitmişiz diyebilirim. Dün ‘hadi bir değişiklik yapayım’ dedim. Eşim de çok beğendi. Artık daha modern stilleri tercih edeceğimi söyleyebilirim. Buradan Ekrem Başkan’a da sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.

Sedat Sevimli (Zabıta Memuru): Düne kadar daha yoğun bir sakal modelini tercih ederken bugün itibarı ile İtalyan tarzı olarak bilinen bu modele geçtim. Yani yüzüm güneş gördü diyebilirim. Arkadaşlarım da ‘Soyadın gibi çok sevimli oldun’ dediler, çok beğendiklerini söylediler. Artık eski modele en azından beş yıl boyunca döneceğimi sanmıyorum. Tabii büyük konuşmamak lazım, gündem ne getirir ne götürür bilemeyiz. Her gün sakal stilleri değişiklik gösteriyor. Yarın daha farklı bir modele de geçebilirim.

Hüsnü Semaver (Beyaz Masa Çalışanı): Bu sabah neden yaptım ben de bilmiyorum, gidip bakkaldan bir tıraş bıçağı alıp sakalıma giriştim. En başta keçi sakalı gibi bırakmak niyetindeydim, sonra toptan kestim. Arkadaşlarım ‘yumurta gibi oldun’ diyerek beğenilerini belirttiler. En az bir on yıl gençleştiğimi söylediler. Eski fotoğrafları da yok ettim. Artık beni tanıyanlar böyle bilecekler. Saçla sakalla hizmetin bir ilgisi yok ama biz de böyle bir tornadan çıkmış gibiydik. Vallahi bu sabah fark ettim ben bu durumu. Hemen de kestim tabii sakalı.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.