Nihat Hatipoğlu’nun Canlı Yayında Müslüman Yaptığı Çocuk Periscope Yayınıyla Ateist Oldu

Nihat Hatipoğlu’nun ATV’de yayımlanan programda Müslüman yaptığı 13 yaşındaki çocuk bugün yapılan periscope yayınıyla ateist oldu.

“Hacıyatmaz Lakaplı Bir Kullanıcının Kuşkucu Soruları Küçük Çocuğun Kafasında Soru İşaretleri Oluşturdu”

Kaparoz’a açıklamalarda bulunan bir yetkili “Sevgili küçüğümüz Müslüman olduktan sonra, ailesi canlı yayında heyecanlandığını ve baskı altında kaldığını söyledi. Biz de kendisine o zaman ‘Periscope yayını yapalım, daha rahat olur baskı altında kalmazsın’ dedik. Aile de çocuk da teklifimizi kabul etti. Biz aynı şekilde kendisini Müslüman yapmak üzere programı başlattık. Çocuk bu sefer gerçekten de daha rahat görünüyordu. Sayın Hatipoğlu her zamanki gibi konuya girdi, biz de kenardan gelişmeleri izliyorduk. İlk beş dakika boyunca hiçbir sorun olmadı ancak daha sonra bir kullanıcı yorum yapmaya başladı. Hacıyatmaz lakaplı bu kullanıcının dinle ilgili bazı kuşkucu soruları küçük çocuğun kafasında soru işaretleri oluşturdu” dedi.

“Müslüman Olmayacaksa Bari Hıristiyan Kalsaydı”

Açıklamalarını sürdüren yetkili “Gelen sorular karşısında Sayın Hatipoğlu bocalamaya başladı. Hacıyatmaz bunu fark edince daha da yüklendi. Biyolojiden girdi, evrimden çıktı. Nihat Bay bu konularda biraz yetersiz kaldı. Konuyu kendisinin daha bilgili olduğu alanlara çekmek istedi ancak ‘Sakız çiğnemek orucu bozar mı?’ gibi popüler konular yavrumuzun ilgisini çekmedi. Hipnotize olmuş ekrana bakıyor ve Hacıyatmaz’dan gelen mesajları okuyordu. Nihat Bay işi hızlıca halledeyim diye düşününce çok büyük bir hata yaptı. Hemen konuyu bağlamak istedi ancak çocuk hazır değildi. Biraz daha yüklenince, ekrandaki Hacıyatmaz’ın da diretmesiyle çocuk ne Müslüman ne de Hıristiyan olmak istediğini açıkladı: ‘Şu an için hiçbir şeye inanmak istemiyorum’ dedi. Hacıyatmaz bunu duyduktan sonra ortadan kayboldu ancak bu noktadan sonra bir zorlama yapmak uygun olmayacağı için Nihat Bey de ısrarından vazgeçti. Sadece ‘Eğer Müslüman olmayacaksa bari Hıristiyan kalsaydı’ dedi ancak yavrumuz kabul etmedi. Kendisi maalesef ateist oldu” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

1 Comment

  1. Her ne olursan ol; neye, nasıl inanırsan inan sor/soruştur/sorgula ve bulduğun hiçbir yanıtla yetinme ve sevgi dolu ol, kendinle barışık ol.

    Kendini bil, hayatı sev.

Yorumlar kapatıldı.