Tartışma Programına Semiha Hanım’dan İzin Çıkmadı: “Binali O Gün Evde Perdeleri Asacak”

Didem Arslan Yılmaz’ın Ekrem İmamoğlu ile tartışma programına çıkma teklifine “Tek başına karar veremem” diyen Binali Yıldırım’a evden izin çıkmadı. Programın evdeki işlerin en yoğun olduğu saatlere denk getirilmesini doğru bulmadığını açıklayan Semiha Hanım “O gün öğleden sonra perdeleri yıkayacağım, sonra da Binali perdeleri asacak. Eğer zamanında asılmazsa perdeler kırış kırış oluyor” dedi.

“Perdeler Hemen Asılmazsa Kırış Kırış Oluyor”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Semiha Yıldırım “Binali Bey dün bana bu tekliften söz etti. Ben de tabii ki yayının ne zaman olacağını sordum. Programın saatlerini birlikte kontrol ettik. Maalesef ev işlerinin en yoğun olduğu saatlerde yayına giriyor Didem Hanım’ın programı. Binali Bey’e bu saatte programa çıkmasını istemediğimi söyledim. Kendisi de anlayışla karşıladı. O gün akşam üzeri perdeleri yıkayacağım. Eğer perdeler hemen asılmazsa kırış kırış oluyor. Bir sonraki seçimde inşallah birlikte çıkarlar ancak bu seferlik Binali Bey’in katılması pek mümkün görünmüyor” dedi.

“Ben Programa Gelsem Bile Aklım Evde Kalacak”

Eşinin talebini geri çeviremeyeceğini söyleyen Binali Bey “Ben sabaha kadar da tartışırım ancak benim de ailevi sorumluluklarım var. Zaten eve kaçta gidiyoruz. Bir de akşamın köründe başlıyor bütün tartışma programları. Saat gece 12’de çıksak, çay kahve derken eve dönüşüm 2’yi bulur. O saatten sonra asılacak perdeden de bir hayır gelmez. Benim için hava hoş ancak eşim olmaz dediyse olmaz. Kimse kusura bakmasın, Ekrem Bey’den önce ailem gelir. Ekrem Bey televizyona çıkmayı çok istiyorsa tek başına çıksın veya başka biriyle tartışsın. Ben gelsem bile aklım evde kalacak. Perdeler kırıştı mı, eşim üzüldü mü? Bunları düşünmekten programa konsantre olamayacağım. Semiha Hanım da inatçı bir insandır. Bir kere olmaz dedi mi imkânı yok dönmez. Bu iş bitmiştir.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.