Oytun Erbaş: “Türk Geni Başta İşi Sıkı Tutar Ama Sonra Kendini Salar”

Oytun Erbaş

Halkın moralini bozmamak için en başta tüm detayları veremediğini açıklayan Erbaş “Türk geni için sıkıntılı zamanlar başladı” dedi.

“Zor Bulaşır Ama Bulaştı mı da Ortalığı Kırar Geçirir”

Kaparoz’a açıklamalarda bulunan Erbaş “Türk genleri en başta kendini kasar, belki de işini gereğinden fazla ciddiye alır ama maalesef bu ciddiyeti uzun süre muhafaza edemez. Sonradan kendini öyle bir salar ki görenler ‘Yahu bu bizim başta bildiğimiz gen mi?’ derler. Yani iki geni beş gün arayla inceleyin gözlerinize inanamazsınız. Zaten çıplak gözle görülebilen bir şey de değil. Biz mikroskopla görebiliyoruz. Başta asker gibi böyle tek sıra halinde dizilirler. Sonra baktığınızda böyle gevşemiş buruşmuş tuhaf bir hale bürünürler. Biz bu tip genlere sarhoş gen deriz. Ben en başta bunu söylemek istemedim, sonuçta muhafazakar bir toplumuz, asker milletiz. Ben bu virüs bize zor bulaşır dedim ama sonrasını söylemedim, korkutmak istemedim insanları. Zor bulaşır ama bulaşırsa da ortalığı kırar geçir.” dedi.

“Bizim Genlerimiz Başta Kendisini Sıktı, Virüse Güzel Direndi Ama Sonra Saldı Kendini”

Açıklamalarını sürdüren Dr. Erbaş “Biz buna gen biliminde Ejaculatio Praecox deriz, yani genin erken boşalması gibi düşünülebilir. Türk geni başta kendisini sıktı, virüse çok güzel direndi ama virüs geldikten sonra saldı kendini. Dikkat edin bizim öğrenciler de böyledir, ilk başta güzel başlar, birinci sınavda yüksek not alır sonra dersleri boşlarlar. Yarışlarda atletlerimize bakın onlar da öyledir. Starttan sonra fırlar en öne geçer ama maalesef yarışı en sonda tamamlarlar. Niye böyledir, nasıl düzelir ben de bilmiyorum ama durumumuz bu. Bizim genlerimizden gelen özel bir durumumuz var, bunu kabul edip ona göre artık bir mezar yeri mi ayarlıyoruz, gen nakli mi yaptırıyoruz karar vermemiz lazım.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.