Diyanet’ten Trollere Ramazan Desteği: “Mesleği Küfretmek Olan Kişilere Günah Olmaz”

Trollerin Diyanet’e verdiği destek üzerine Diyanet İşleri Başkanlığı da yaptığı açıklama ile trollere destek verdi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın hoşgörü ayı olan Ramazanda eşcinsel yurttaşları lanetleyen ve hedef gösteren açıklamalarda bulunması üzerine Ankara Barosu, Ali Erbaş hakkında suç duyurusunda bulunmuş ancak trollerin desteği ile savcılık Diyanet İşleri Başkanı yerine Ankara Barosu hakkında işlem yapmıştı.

“Mesleği Küfretme Olan Kişiye Küfürden Dolayı Günah Yazılmaz”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan bir yetkili “Bildiğiniz gibi maaşlı trollerimiz Diyanet İşleri Başkanımızın eşcinsel yurttaşlarla ilgili sözlerine destek verdi. Bu destek bizi gerçekten duygulandırdı. Yani hedef gösterdiğimiz kişilere sadece biz değil, milyonlar saydırdı. Tabii bazı kişiler de bu arada ‘Yahu Ramazan ayında nefret, hedef gösterme olur mu? diyerek bu güzelliğe fitne sokmaya çalıştılar. Biz buradan açıkça söylüyoruz, işi küfretmek olan kişiye Ramazan, Şaban fark etmez. Yani bu adam Ramazanda küfretmesin, üç aylarda ses etmesin, peki devlet niye para ödesin o zaman bu trollere? El insaf.” dedi.

“Ramazanda Bir Trol Kardeşimiz Eşcinsellere Söverse, Bu Duruma Neden Olduğu İçin Küfrün Günah Eşcinsellere Yazılır”

Açıklamalarını sürdüren yetkili “Trollerimizin gönlü rahat olsun. Onlar meslek icabı küfredip, hedef gösteriyor, işlerinin gereği olarak iftira atıyorlar. Bu durumda kesinlikle kendilerine günah yazılmaz. Bilakis bunun sevabı olur. Küfretmek meslek olursa bunlar tam tersine sevaba çevrilir. Peki bunun günahı kime yazacak? Bu günah hedef gösterilen kişiye yazılır. Yani bir trol kardeşimiz Ramazan ayında eşcinsel yurttaşlarımıza söverse, farklı cinsel yönelime sahip olarak böyle bir küfre sebep olduğu için günah da eşcinsel kişiye ait olur. Trol kardeşimize ise tam tersi sevap yazılır. Devlete, yöneticilere ve bize de belli miktarda sevap yazar.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

1 Comment

  1. Bu gerçek mi? Böyle zırva bir fetva duymadım şimdiye dek…

Yorumlar kapatıldı.