Ercüment Ovalı ve Ekibinden Müjdeli Haber: “Sirkeli Su Basura İyi Geliyor”

Bir aydır kendisini laboratuvarda karantinaya alan Dr.Ercüment Ovalı ve ekibi çalışmalarını tamamlayarak sonuçlarını açıkladı. Laboratuvardan gelen ilk sonuçlar sirkeli suyu işaret ediyor.

“Sirkeli Su Basura İyi Geliyor”

Kaparoz’a açıklamalarda bulunan Ovalı “Bugün gururla açıklamak istiyoruz ki laboratuvarda geçirdiğimiz süre içinde çok önemli bulgularımız oldu. Yaptığımız deneyler sonrasında sirkeli suyun basura iyi geldiğini tespit ettik. Ancak tersi geçerli değil, yani basur sirkeye iyi gelmiyor. Biz tabii boş zaman olunca bunu da denedik, sirkemiz özelliğini kaybetti. Basur olayı da şöyle, bizim laborant arkadaşın oturarak çalışması lazım ama baktım hep ayakta çalışıyor. Tabii dikkatimi çekti benim bu durum. Buna sorunca bana açıldı, sonra internetten baktık sirkeli su iyi gelir diye yazmışlar. Denedik hakikaten iyi geldi. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum, sirkeli suyu içmenize veya basur bölgesine sürmenize gerek yok. Basurla sirkeli suyun aynı ortamda durması yeterli oluyor. Tuvalete elinizde bir bardak sirkeli suyla gidin. Tercihen sağ elinizde dursun bardak. Basurun nerede durduğu önemli değil, onun yeri belli zaten. Biz bu şekildeki tedavimizle başarıyı yakaladık. Arkadaşımız gene oturamıyor ama sirkeli sudan sonra basuru yeneceğine inancı geldi. Bunu aşacağına inanıyor. İnanmak başarmanın yarısıdır. Biz hepimiz inançlı insanlarız, dolayısıyla %50’lik bir avantajımız var diğerlerine göre ancak bu %50’de takılıyoruz. Bunu aşmamız lazım.” dedi.

“Yarım Aspirini Toz Haline Getirip Bitkiye Verdiğiniz Suya Karıştırın”

Açıklamalarını sürdüren Ovalı “Size çok önemli bir bilgi daha. Yarım aspirini toz haline getirip, çiçeğinizin köklerine doğru verdiğiniz suya karıştırın bakın bir hafta sonra o çiçek ne oluyor. Peki limon kabuğunun kansere iyi geldiğini biliyor muydunuz? Bugüne kadar bize hep elmanın çekirdeğini yemememiz söyledi değil mi, biz bir ay boyunca yedik, hiçbir şey olmadı. Yani daha neler var bulduğumuz. Sonuçta bir ay karantinada kalınca insan sıkılıyor. Hoş biz evde kalmayalım diye uydurduk biraz da bu laboratuvarda karantina işini ama sonuç tam beklediğimiz gibi de eğlenceli olmadı. Bu arada iyi bir haber, karantinaya girdiğimiz ekipten iki arkadaşımız nişanlanmaya karar verdi. Onun müjdesini de 23 Nisan’da verecektik ancak sanırım çocuk bekliyorlar, o açıdan hemen ilan edelim diye düşündük.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

1 Comment

  1. Ben uyguladım yani banyodan sonra sonra o bölgeye iyice sürdüm 3 gün içinde basur yok oldu ilk uygulamamda hafif sızlama oldu ama basurun ağrısından çok az bir sızlama.

Yorumlar kapatıldı.