Kaparoz Özel Haber: Erdoğan, Anıtkabir Özel Defterine Ne Yazdı?

23 Nisan nedeniyle Anıtkabir özel defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın samimi sözlerini Kaparoz muhabiri görüntüledi.

Erdoğan, ziyareti sırasında Anıtkabir özel defterine şunları yazdı:

“Sevgili Atatürk,

Bugün Meclis’imizin yüzüncü yılını idrak ediyoruz. Bu vesileyle benden önceki sayfalara da bir göz attım, maalesef çoğu yalan dolan. Bay Kemal de imzalamış mesela. Sen cumhuriyeti ona emanet etmişsin de, o da emaneti koruyacakmış. Vallahi benim bin tane koyunum olsa birini buna emanet etmem ama karar senin tabii. Bak vatandaşın biri dövdü bunu geçenlerde. Yani daha kendini koruyamıyor maalesef, senin emaneti nasıl koruyacak.

Bu arada kırk, elli sayfa önce kendi yazdığım sayfayı da gördüm. Başkanlık zamanı gelmişim. İşte başkanlık gelince uçacağız, kaçacağız falan. O iş tam beklediğimiz gibi çıkmadı. Maalesef istediğimiz gibi randıman alamadık başkanlıktan ama yanlış hesaplamışız deyip geri de dönemiyoruz. Öyle saçma sapan bir şey oldu.

Bu arada Meclis de biraz arka plana gitti tabii. Yani Meclis var mı, var. İçinde milletvekili var mı, o da var ama ne bileyim böyle esprisini kaybetti, aksesuar gibi bir şey oldu. Kağnıda üçüncü tekerlek gibi, varlığı da yokluğu da belli olmuyor. Biliyorsun biz Kenan Sofuoğlu’yla futbolcu Alpay’ı soktuk. CHP de bize inat Gamze Akkuş’u soktu. MHP zaten bildiğin gibi. Eş, dost, akrabayı doldururken ayarı kaçırmışız, iyice sevimsiz bir yer haline geldi. Ben kırk yılın başı zorla gidiyorum. Yani o senin dönemdeki havası kalmadı hiç. O dönem Gazi Meclis deniyordu, şimdi ‘Ne şehittir ne gazi’ diyorlar.

Tabii bunlar 23 Nisan’da söylenecek şeyler değil ama vaziyet bu. Yalan söyleyecek halimiz yok. Aslında şu başkanlık işi tahmin ettiğimiz gibi gitse olay çok farklı olurdu ama Amerika’daki gibi tutmadı burada. Neyse lafı uzatmadan eve döneyim artık. Emine Hanım’ın da çok selamı var. Gelmek istedi ama malum önümüz Ramazan, evde hazırlık yapıyor kendisi.

Hadi eyvallah.

R.T.E.”

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.