Misafirlikte Netflix Seyreden Kardeşler Eve Dönemeden Yolda Eşcinsel Oldu

Netflix

Çorum’da yaşanan bir aile dramı, televizyon izlerken ne kadar dikkatli olunması gerektiğini gösterdi. Komşularına misafirliğe giden Güngördü ailesinin aslan gibi iki evladı bir kenarda açık duran Netflix dizisine gözleri takılınca eşcinsel olmaktan kurtulamadı.

“Hıdır Krem Sürmeye Başladı, Kadir’i de Annesinin Eteğini Giymeye Çalışırken Buldum”

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Hakkı Güngördü “Olay dün yaşandı. Bakın benim çocuklarımdan biri 36, diğeri 38 yaşında. Konu komşu herkes bilir ki çocuklarımda düne kadar kesinlikle böyle bir durum yoktu. Her şey dün akşam misafirliğe gittiğimiz evde izlenen Netflix diziyle ortaya çıktı. Aslında televizyon bir kenarda açık duruyor, biz başka tarafta sohbet ediyorduk. Ancak çocuklar bir ara sohbetten sıkılıp diziye göz attılar. En fazla on dakika sürdü bu, sonra da zaten dizi bitti. Daha televizyon kapanırken ben bir tuhaflık sezdim. Ellerini dolaştırmalar, hafiften kıvırmalar başladı. Biz müsaade isteyip kalkmak için harekete geçtik. Kapıdan çıkarken büyük oğlum Hıdır komşumuz Sadullah Abi’ye elle sarkıntılık yaptı. Böyle yakın durmalar, göz süzmeler, ufak ufak sürtünmeler, bilirsiniz. Ben bir anlam veremedim. Sadullah Abi de şaşırdı tabii ama bir şey demedi. Eve geldikten sonra Hıdır uzun uzun banyo yaptı, annesinden gülsuyu ve yumuşatıcı krem istedi. Kadir’de o ana kadar bir değişiklik görmemiştim. Ancak odasına girdiğimde Kadir’i de annesinin eteğini giymeye çalışırken buldum.” dedi.

“Böyle Devlet mi Olur Ayol”

Açıklamalarını sürdüren acılı baba “Bakın abartmıyorum, maksimum on dakika Netflix seyrettiler ve durumumuz bu. Yani ben bunlara çatal kaşıkla yemek yemeyi ancak beş yılda öğretebildim, on dakikada nasıl böyle oldu bilmiyorum. Netflix denen alet göz açıp kapayıncaya kadar bir zamanda bunları yoldan çıkarttı şekerim. Lütfen yetkililerimizden özellikle rica ediyorum. Buna bir çözüm bulunsun. Biz yandık başkaları yanmasın. Böyle devlet mi olur ayol.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

1 Comment

Yorumlar kapatıldı.