İdeal Badem Bıyık Formuna Ulaşamayan Merkez Bankası Başkanı Görevden Alındı

Çeşitli denemeler yapmasına karşın bir türlü ideal badem bıyık formunu yakalayamayan Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal görevden alındı.

“Bıyık Konusunda Yetersiz Kaldı”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü “Murat arkadaşımız son derece gayretli, iyi niyetli bir insan. Göreve atandığı zaman kendisine yardımcı olmak için de çok uğraşmıştık. O sormuştu biz yanıtlamıştık. İdeal badem bıyık nasıl olur, kenarlardan nasıl daraltılır, seyreltme ne sıklıkta ve nasıl yapılır hepsini anlattık. Fotoğraflar gönderdik, alet edevat bulduk yolladık. Kendisi de elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştı ancak ne diyelim, buraya kadarmış. Maalesef bıyık konusunda yetersiz kaldı. Şu an bu noktada daha fazla yol alınmayacağına dair Sayın Cumhurbaşkanımızda da bir kanaat oluştu. Kendisine de durumu açıkladık, Murat Bey de kabul etti. Ben bu bıyığı bırakamadım, en iyisi koltuğu bırakayım dedi. Biz de kendisini yolcu ettik.” dedi.

“Altı Üstü Bir Badem Bıyık Bırakacaksın”

Açıklamalarını sürdüren yetkili “Tabii burada bizim anlamakta zorlandığımız bazı noktalar var. Yahu altı üstü bir badem bıyık bırakacaksın. Zaten kamudaki yöneticilere baksan önünde binlerce örnek var. Yani atla deve bir iş değil. Yap artık şunu yahu. Her toplantıya farklı bir denemeyle geliyor, toplantılarda kaş göz ediyor. “Olmamış” diyoruz, helaya gidip bir şeyler yapıp geliyor gene kaşı gözü oynuyor. Biz gene olmamış diyoruz. Yani denemekten de yorulmuyor, öyle tuhaf bir tabiatı var. En son Denizli bademi mi Muğla bademi mi bırakayım diye ortalarda dolanıyordu. Size soruyorum bir insan badem bıyık bırakmayı 16 ayda çözemeyebilir mi? Ya da şöyle sorayım, bıyık bırakmayı 16 ayda beceremeyen birisi hangi sorunu ne kadar zamanda çözebilir?” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.