CHP’nin İzmir Adayı Şero Oldu

CHP’nin en kıdemli üyeleri arasında yer alan Şero, yapılan anket çalışması sonunda İzmirlilerden en yüksek oyu alarak CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

“Halkımız Bulduğumuz Adayları Beğenmiyor”

Kaparoz’a açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Halkımız bizim bulduğumuz adayları beğenmiyor. Beceriksiz buluyorlar, oysa hepsi de son derece marifetli arkadaşlar. Arsa, tapu işlerinde on numaralar. Bakın bugün Ataşehir’de, Şişli’de, Kadıköy’de beş dakikada halledemeyeceğimiz arsa işi yok, çünkü adaylarımızın müteahhitlik geçmişi var. İş bitiricilik noktasında son derece başarılılar. Belki vatandaşlarımız bizim adaylarımızı sempatik bulmuyor olabilirler ama belediye başkanı da sempatik olmak durumunda değil. Sonuçta, beş yıl çalıp çırpacak. Çırpınacak hizmet için. Yani evine alıp da beslemeyeceksin ki. Neticede kendi imkanlarıyla yeterince besleniyor zaten belediye başkanlarımız. Aç kalmıyorlar” dedi.

“İzmir’den Eşeği Aday Gösterseniz Seçilir’ Dediler Ama Maalesef İstediğimiz Gibi Bir Eşek Bulamadık”

Açıklamalarını sürdüren Kılıçdaroğlu “Arkadaşlarımız yaptıkları çalışmada ‘İzmir’den affedersiniz eşeği aday gösterseniz gene de çıkartırsınız’ gibi bir sonuçla döndüler. Biz bunu şaka yollu bir yaklaşım gibi düşündük. Yani ‘Kimi koysanız çıkar’ anlamında ancak sonradan anlaşıldı ki durum öyle değil. İzmirli kardeşlerimiz CHP’li adaylarımızı gördükten sonra gerçekten de bir eşeğin adaylığını gündeme getirmişler, daha başarılı olabileceğini düşünmüşler. Yani eşek koysanız seçiliyor ama bizim bulduğumuz adaylar seçilemiyor gibi bir durumla karşı karşıya kaldık. İyi bir eşek bulamayınca aklımıza Şero geldi. Diğer adaylarımızla birlikte Şero’yu da ankete ekleyerek halkımıza sorduk. Halkımız %87 oranında Şero’yu tercih etti. Diğer adaylarımız maalesef beğenilmedi. Oysa hepsi de en az Şero kadar sevimli ve deneyimli adaylardı. Şero İzmir’imize hayırlı olsun” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.