Berat Albayrak’ın Arsaları Kanal İstanbul Karşıtlarına Umut Oldu: “Parasını Hep Yanlış Yere Yatırdı”

Bugüne kadar Berat Albayrak’ın yaptığı hiçbir yatırımın olumlu sonuçlanmadığını bildiren uzmanlar “Albayrak’ın buradan arsa satın almış olması Kanal İstanbul’un çıkmaz bir yol olduğunu gösteriyor” dediler.

“Mutlaka Bir Bildiği Vardır ve Çok Büyük Bir Olasılıkla Bu Bilgisi Yanlıştır”

Samime Tane (Yatırımcı): “Sayın Bakanımız buradan bir arsa aldıysa mutlaka bir bildiği vardır. Ancak şunu da eklemek isterim ki çok büyük bir olasılıkla bu bilgisi yanlıştır. Yani bugüne kadar hep öyle oldu. Artık şans mı dersiniz bilemem ama söyledikleri genelde yanlış çıktı, para yatırdığı noktalar iflasa sürüklendi. Bu durum proje için bir umutsuzluk kaynağı olacaktır. Zaten konunun gündeme gelmesinin ardından Arap müşterilerin bir bölümünün arsa almaktan caydığı yönünde duyumlarımız oldu.”

“Bir Tüyo Almıştır ve O Tüyoyu Yanlış Yorumlamıştır”

Hümeyra Batılı (Ekonomist): “Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın dolar olsun, faiz olsun, enflasyon olsun bütün açıklamalarını okuma fırsatı buldum. Tabii yaptığı açıklamalar ekonomimizi yönlendiriyor. Ancak eğer kazançlı çıkmak istiyorsanız, bu açıklamaların karşı cephesinde bir pozisyon almanızı öneririm. Yoksa çok para kaybedersiniz. Eğer sayın bakan buradan bir arsa aldıysa mutlaka bir yerlerden bir tüyo almıştır. Mutlaka o tüyoyu yanlış yorumlamıştır. Benim tanıdığım Berat Albayrak girdiği işi sonuçlandırır yani batırır anlamında söylüyorum. Bu proje hiç başlamaz veya yarım kalır, Albayrak da o arsadan zarar eder.”

“Kanal İstanbul için Sonun Başlangıcı”

Ali Köprülü (Ev Erkeği): “Kanal İstanbul için sonun başlangıcı diyebilirim. Projeyi sahiplenen gruplar şu an psikolojik olarak çökmüş durumdalar. Albayrak bize para yatırıyorsa bu iş bitmiştir yönünde bir hava var. Umutlarını yitirdiler.”

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.