Erdoğan’ın Kendisini Evlendirmek İstediği Devlet Bahçeli Evden Kaçtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın evlenmesi için uzun süredir baskı uyguladığı Devlet Bahçeli, dün başka çıkar yolu olmadığını belirten bir not bırakarak evden kaçtı. 24 saattir kendisinden haber alınmayan Bahçeli için bugün İçişleri Bakanlığı tüm yurtta alarma geçti.

Yakalandığı Yerde Münasip Bir Kişiyle Nişanlandırılacak

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan bir yetkili “Dün Sayın Bahçeli’yi arayan arkadaşları kendisine ulaşamamışlar. Kendisinden uzun süre haber alamayınca tanıdıklarıyla birlikte eve giderek kapıyı zorlamışlar, daha sonra polis arkadaşların yardımıyla içeri girmiş ve maalesef masadaki notu bulmuşlar. Sayın Bahçeli ‘Artık başka çıkar yolum kalmadı. Evlenmek istemiyorum demekten bıktım usandım. Lütfen beni unutun!’ yazarak küçük bir çantayla evden ayrılmış. Çevredeki kameralardan kontrol ettik, klasik arabası ile yola çıkmış ancak bu aracı beş kilometre uzakta park halinde bulduk. Yakalanmamak için araç değiştirdiğini tahmin ediyoruz. Şu an İçişleri Bakanlığımız alarm durumda. Valilikler aracılığıyla bütün polislere kendisinin fotoğrafı gönderildi, tüm yurtta acil koduyla aranıyor. Erdoğan’ın kesin talimatı var. Yakalandığı yerde münasip bir kişiyle nişanlandırılacak.” dedi.

Emine Hanım: “Ben Devlet Bey’in Evlenmek İstemediği Hususunda Mutmain Oldum”

Açıklamalarını sürdüren yetkili “Sayın Cumhurbaşkanımızın dünkü konuşmasının ardından Bahçeli ve parti kurmayları bir telefon görüşmesi yapıyorşlar ve Erdoğan’ın bu kez kararlı olduğu sonucuna varılıyor. Bu npktada Sayın Bahçeli’nin evden kaçma planı yapmaya başladığını düşnüyoruz. Çünkü telefonu kapattıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamıyor. Tabii olay duyulunca Emine Hanım da konuya müdahil oldu. Kendisi Cumhurbaşkanımızın yanına giderek bu tür konularda baskının iyi sonuç vermediğini, evlilik söz konusu olduğunda gençlerin kararlarına saygı duymak gerektiğini söylemiş. ‘Ben Devlet Bey’in evlenmek istemediği hususunda mutmain oldum, 72 yaşındaki bir insanı zorla evlendiremeyiz’ demiş ancak cumhurbaşkanımızı vazgeçirmek mümkün olmamış. Kendisi ‘Ok yaydan çıktı’ diyerek artık bu işin olması gerektiğini ifade etmiş” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

1 Comment

Yorumlar kapatıldı.