Dünya Erdoğan’ı Konuşuyor: Dünyadan İzole Olan Türkiye’de Henüz Koronavirüs Vakası Yok

Dünya Sağlık Örgütü yetkilileri ve çok sayıda lider, Erdoğan’ın yıllardır eleştirdikleri politikalarını koronavirüs salgınından sonra takdir etme noktasına geldi.

“Aydaki Astronotların Virüs Kapma Olasılığı Türklerin Hastalanma Olasılığından Daha Fazla”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dünya Sağlık Örgütü yetkilisi “Zaman zaman kendisine kızsak da kriz durumunda Erdoğan’ın farkını gördük. Tüm dünya koronavirüs korkusu ile çalkalanırken Türkiye’de henüz bir vaka bile yok. Olması da zor gibi görünüyor. Çünkü sağlıklı da olsa hasta da olsa kimsenin Türkiye’ye gitmeye niyeti yok. Erdoğan bu tehlikeyi yıllar önce görerek ülkesini global dünyadan koparttı. Planlı bir şekilde turizmin kökünü kuruttu. Dış ticareti bitirme noktasına getirdi. Türk lirasını kuşa çevirerek vatandaşlarının dışarı çıkmasını engelledi. Gördüğümüz kadarıyla Türkiye’nin dünyayla bir bağı kalmadı. Aydaki astronotların virüs kapma olasılığı Türklerin hastalanma olasılığından daha fazla. Bugün Türkler belki kendisine kızıyorlar ancak gelecek kuşaklar Erdoğan’ın değerini anlayacak.” dedi.

“Türkiye İzlediği Abuk Sabuk Politikaların Meyvesini Topluyor”

Açıklamalarını sürdüren yetkili “Türkiye yaklaşık beş yıldır adım adım bu politikayı uyguluyordu ancak kimse fark etmedi. Ülke bir nevi karantina ülkesine dönüştü. Türkiye’nin sınırları elek gibi ancak oradan gelecek virüslerin aşısı var. Türkiye’de şu an için bir koronavirüs vakası beklemiyoruz. Erdoğan’ın uyguladığı bilinçli politikalar sayesinde Türkiye’nin dış ticareti de en alt düzeye inmiş durumda. Erdoğan’a ‘dünya lideri’ dediklerinde biz itiraz etmiştik ancak şu an hatamızı fark ettik. Böyle bir öngörü, gerçekten müthiş. Geçenlerde uluslararası politikalar konusunda uzman bir profesöre sordum kendisi aynen şöyle dedi: ‘Türkiye izlediği abuk sabuk politikaların meyvesini topluyor. Bu virüs onu haklı çıkarttı, biziyse dünyaya rezil etti.’ Beğenirsiniz beğenmezsiniz gerçekler ortada. Bütün dünya panik halindeyken Türkler gayet rahat durumdalar. Türkler bilsin ki bugün Avrupa’da, Asya’da ve Çin’in ücra köylerinde sadece Erdoğan ve onun başarısı konuşuluyor” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

1 Comment

  1. kapodokya balonlarini aratmiyordunuz havaniz bol olsun
    bu dunya sizede kslmaz tarihi kayitlara bakiniz .

Yorumlar kapatıldı.