Hükümetten Müjde: “Karadeniz’de G Noktası Bulundu”

Kaparoz, hükümetin önümüzdeki hafta duyurmayı planladığı müjdeyi açıklıyor: Karadeniz’de arama tarama faaliyetlerinde bulunan Kulunç Reis Gemisi, Samsun açıklarında yüksek kaliteli G Noktası buldu.

“Açıklama Önümüzdeki Hafta Sayın Cumhurbaşkanımız Tarafından Yapılacak”

Konuyla ilgili Kaparoz’a açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü “Açıklama önümüzdeki hafta Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından yapılacak. Şu anda çok detaylı bir bilgi vermemiz mümkün değil ancak ben sadece size ulaşan bilginin doğruluğunu teyit edebilirim. Halkımızın mutluluk düzeyini belirgin biçimde artıracak rezervlere sahip bir keşif olarak düşünebilirsiniz. Aslında gemimiz farklı amaçlarla orada bulunuyordu ancak benim bildiğim kadarıyla rastlantı eseri böyle bir olay yaşanıyor. O da tümüyle kaptanımızın deneyimi sayesinde. Yani başka bir kaptan olsa bunu fark etmeden geri de dönebilirdi. Şu an bulduğumuz noktayı da Ulvi Kaptan Noktası olarak adlandırmayı planlıyoruz.” dedi.

“Yeni Bir Vergi Konulduğu Zaman Halkımız Bundan Çok Büyük Bir Zevk Alacak”

Açıklamalarını sürdüren sözcü “Tabii hepimizin aklında aynı soru var. Bu keşfin halkımıza nasıl bir yararı olacak? Aslında pratik olarak bir yararı yok görünse de halkımız açısından bakıldığında ekonomik durumdan alınan haz mutlak oranda artacak. Yani yeni bir vergi konulduğu zaman halkımız bundan çok büyük bir zevk alacak. Belki vergiyi az bulacak daha fazlasını isteyecek. Meteorolojide gerçek sıcaklığın yanında bir de hissedilen sıcaklık diye bir terim vardır. Bu da benzer şekilde hissedilen hazzı artıracak. Zamlar, vergiler artık sorun olmaktan çıkacak.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.