Merkez Bankası’nda Stajyer Olarak Çalışan A.K. Yeni Bıyığıyla Göreve Hazırım Mesajı Verdi

Merkez Bankası’nda geçen ay stajyer olarak işe başlayan Ahmet Korpuz “Hastalığı da biliyorum ilacını da. Eğer görev verilirse 5 ila 25 ayda kuru istenilen seviyelere indiririm.” dedi.

“Gencim, Tecrübeliyim, Bıyığım da Var”

Kaparoz’a açıklamalarda bulunan Ahmet Bey “Merkez Bankası’nda stajyer olarak göreve başlayalı bir buçuk ay oldu. Bu süre içinde daha çok getir götür yaptım ve ağırlıklı olarak telefonumdan video izledim. Şu an Merkez Bankası’nda işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorum. Gencim, tecrübeliyim ve bıyığım da var. Ben ve yeni bıyığım verilecek her göreve hazırız.” diyerek başkanlığa göz kırpan Korpuz “Eğer 5 ay içinde kuru indiremezsem 10 ayda mutlaka indiririm. Bilemediniz 24 ay. Hep çıkacak değil ya bir yerden sonra mutlaka inecek. Asansörü düşünün, üç kat çıkarsa en azından iki kat da inmesi lazım. Aslında ben doları salma taraftarıyım. Üzerine eğildikçe bir tarafı kalkıyor. Eğer başkan olursam doları hiç umursamayacağım, sanki o yokmuş gibi davranacağım. İki gün sonra kuyruğunu kıstırıp geri dönecek.” dedi.

“Şahlanan Bir Piyasamız ve Kükreyen Bir Ekonomimiz Var”

Açıklamalarını sürdüren Korpuz “Bakın Türkiye’nin şahlandığı bir dönemdeyiz. Adeta kükreyen bir ekonomimiz var. Size soruyorum kimde var böyle on numara ekonomi? Kıskananlara da bir el hareketi yapardım ama uygun olmaz. Onların gerçek hedefi Merkez Bankası veya Türk Lirası değil camilerimiz. 15 Temmuz’da biz bu oyunu bozduk, bugün de bozacağız. Eğer yetki verilirse piyasaları dua ile açıp dua ile kapatacağım. Alayına hodri meydan!” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.

1 Comment

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.