Hayvanseverlerin Terörizme Yatkın Olduğunu Belirten Emniyet’ten Yeni Açıklama

İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği seminerde hayvan ve çevre konularına duyarlı kişilerin terörist olmaya daha yatkın oldukları belirtilmişti. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ilerleyen seminerlerde çok daha çarpıcı analizlere yer vereceklerini belirttiler.

“Dün Parkta Kedi Severken Gördüğümüz Kişi Ertesi Hafta Tam Teçhizat Dağda Karşımıza Çıkıyor”

Konuyla ilgili Kaparoz’a açıklamalarda bulunda bir yetkili “Bakın tespitlerimizin belki %1’ini açıkladık ortalık çalkalandı. Bildiklerimizin tümünü açıklasak kim bilir neler olurdu? Hayvanseverler maalesef çok kısa süre içinde terörist oluyorlar, bugün kedi severken ertesi gün ‘Hadi bir Molotof kokteyli yapayım’ diyor. Bir sonraki gün omuzdan ateşlenen füzeyle sağa sola saldırıyorlar. Dün parkta kedi severken gördüğümüz kişi ertesi hafta tam teçhizat dağda karşımıza çıkıyor. Köpek sevenlerdeki durum daha farklı. Bunlar daha uysal oluyorlar ama en tehlikeli eylemler de bunlardan geliyor. Isıracak köpek havlamaz diye bir atasözümüz vardır. Hayvanseverlerimiz maalesef havladıktan sonra ısırıyorlar. Yani öyle anayı, atayı falan da takmıyorlar.” dedi.

“Küçük Yaşta 31 Çekmeye Başlayanların Büyük Bölümü CHP’li”

Açıklamalarını sürdüren yetkili “Tabii tespitlerimiz bununla kalmıyor. Çok daha önemli konular var. Örnek vermek gerekirse;

  • Küçük yaşta 31 çekmeye başlayanların büyük bölümü CHP’li. Dinden uzak ve terörizme yatkın kişiler. Terörist olmayanlarıysa artist.
  • Tuvaletten çıkınca elini yıkamayanlar daha duygusal insanlar. Otobüste önündekine dayayanların %71’i bunu iyi niyetinden yapıyor. Damacanayı zorlayanlar ise sanıldığının aksine son derece vatansever insanlar.
  • Haftada üç kereden fazla sevişenlerin büyük bölümü bir terör örgütünün üyesi. Terörizmin dışında turizme de yatkınlar.
  • Rock müzik dinleyenler içtikleri uyuşturucu nedeniyle kısa sürede terörist veya baterist oluyorlar.
  • Kahvehanede vakit geçirenler laboratuvarda vakit geçirenlere oranla daha sevimli oluyorlar.
  • Çevre konularına duyarlı olanlar kalpazanlıkta ve kaçakçılıkta daha başarılılar.
  • Üniversite mezunları ilkokul mezunlarına oranla daha tipsiz ve karaktersiz. Teröristlerin tipsiz olmasının asıl nedeni de bu.

Bu konulardaki açıklamalarımız sürecek, lütfen bizi izlemeye devam edin.” dedi.

Uyarı: Sitede yer alan yazı, haber, görsel ve diğer tüm içerik kurgudur.